HR Business Partner, lid project EU-arbeidsmigranten

AANPASSING dd 29-7-2024:

Taken zijn wel correct omschreven in de opdracht, echter de nadrukkelijke focus komt te liggen op de tekst: je zorgt voor een goed functionerend P&O-proces. Denk hierbij aan:

  • Recruitment
  • Plannen evaluatie- en beoordelingsgesprekken
  • Bijhouden opleidingsplanning, certificaten etc.
  • Onboarding nieuwe medewerkers

Profiel dat hieruit komt is dan ook meer:

  • Kandidaat naar 2e / 3e baan in HR: voormalig HR assistent die wil groeien, of Junior HRBP die naar 2e opdracht wil
  • Geen starter

De Organisatie:

Het Juridisch Loket helpt en ondersteunt burgers in een steeds ingewikkeldere samenleving. Onze professionals geven juridische informatie en adviezen aan klanten in heldere taal en verwijzen gericht naar externe deskundigen en organisaties als dit nodig is.

Het Juridisch Loket is een landelijk werkende organisatie en een onafhankelijke stichting met 30 vestigingen en ruim 350 collega’s. Vanuit het hoofdkantoor in Utrecht (nabij station Utrecht Centraal) worden deze 30 locaties ondersteund door Bedrijfsvoering.

het Programma Toegang tot het recht voor EU-arbeidsmigranten

Bij het Juridisch Loket wijzen we mensen de weg naar hun recht. Voor EU-arbeidsmigranten is die weg vaak onbekend. Het programma heeft als doel de toegang tot het recht voor EU-arbeidsmigranten te ontsluiten. Dat doen we op innovatieve, nieuwe manieren, bijvoorbeeld door juridisch adviseurs met hun roots en/of opleiding in Oost-Europa te werven en op te leiden, maar ook door te werken aan technologische vernieuwing die ons bij het doel kan ondersteunen. We werken vanuit verbinding en creëren een cultuur van elke dag beter met oog voor elkaar. Het programma loopt tot medio 2025. Bij goed functioneren is mogelijk een vaste positie binnen het Juridisch Loket te verwerven. 


Wat ga je doen:

Je gaat samenwerken met de projectleider M&O in het programmateam (9 personen). Jij bent verantwoordelijk voor het operationele P&O-werk voor de medewerkers in de dienstverlening (vergelijkbaar met HR businesspartner). Je werkt in het project nauw samen met de organisatieadviseur/projectleider M&O en je onderhoudt daarnaast een goede verbinding met de afdeling P&O van het Juridisch Loket.

Je taken omvatten onder meer:

  1. P&O-beleid en P&O-operatie: personeelsmanagement, talentontwikkeling, opleidingen, onboarding etc.
  2. arbeidsvoorwaarden en -processen: je zorgt voor een goed functionerend P&O-proces en houdt rekening met relevante wet- en regelgeving;

Naast de vaardigheden en ervaring die we vragen ben je beweeglijk, flexibel en ondernemend. Je ziet mogelijkheden, brengt scherpte aan en behoudt overzicht. Tegelijk begrijp je de positie van het programma en hoe de samenhang met de staande organisatie nu en in de nabije toekomst goed geborgd blijft.


Profiel wensen en eisen

  • Ervaring P&O-management en organisatieontwikkeling
  • HBO werk- en denkniveau
  • Ervaring in HR projectteams
  • Affiniteit met activiteiten en werkzaamheden van het Juridisch Loket en dit programma

PROCEDURE

Aanbieden kan tot en met 12 augustus 12h00.

Gesprekken vinden plaats in de week van 19 augustus 2024 op locatie in Utrecht

De functie is ingeschaald in schaal J van de CAO Rechtsbijstand.

Enkel CV's die via het systeem ESD worden aangeboden worden in behandeling genomen, CV's die per mail of andere communicatiekanalen worden verzonden, worden niet in behandeling genomen.

Let op!

  • Alleen CV's in de Nederlandse taal worden in behandeling genomen.
  • Per leverancier mogen er max 2 kandidaten worden aangeboden
  • Tarief dient inclusief alle kosten te zijn, maar exclusief BTW
  • Locatie Utrecht is erg moeilijk met auto bereikbaar, maar bijzonder goed met OV

CV's dienen voorzien te zijn van:

  • Korte motivatie
  • Beschikbaarheid:
  • Mogelijke startdatum (niet later dan 26-8-2024)

Wanneer een ZZP'er wordt aangeboden via een bureau dan zal de ZZP'er direct gecontracteerd worden en zullen wij met het bureau een marge overeenkomst sluiten.

OneStopSourcing wil inhuuropdrachten sluiten met een zo kort mogelijke keten, voorkeur gaat uit naar een medewerker in loondienst of een ZZP’er zonder tussenkomst van een bureau.

Het is niet toegestaan om medewerkers in loondienst bij een ander bureau voor te stellen.

Indien een ZZP’er wordt voorgesteld via een bureau dan dient onderstaande duidelijk te worden aangegeven in het voorstel:

  • Het inhuurtarief van de ZZP’er en de bureaumarge wordt vermeld (marges hoger dan 15 euro worden niet geaccepteerd)
  • ZZP’er is op de hoogte van de marge

Leverancier gaat ermee akkoord dat na 1850 uur de bureaumarge vervalt en de inhuuropdracht direct wordt gesloten wordt met de ZZP’er zonder dat een concurrentiebeding, relatiebeding of ander beding aan een Externe opgelegd zal worden.


Deze vacature is ingetrokken op 14-8-24 om 14:36. Reageren is niet meer mogelijk.
Toch opzoek naar iets anders? Bekijk onze andere vacatures.

Contactpersoon

Vragen over de opdracht?
Foto
Christian Tillemans
[email protected]
06-82058229

Delen