Medisch Coördinator (Minimaal 16 uur pw)

De organisatie

De Veiligheidsregio Kennemerland (VRK) werkt voor de negen gemeenten in de regio. Zij bestaat uit GGD (waaronder de Ambulancezorg), de Brandweer, Veiligheidsbureau, Landelijke Meldkamer Samenwerking Noord-Holland en de ondersteunende afdelingen.

De GGD Kennemerland heeft een projectorganisatie opgezet om de taken die zij heeft gekregen tijdens de COVID-19 pandemie te kunnen uitvoeren. De afdeling Vaccinatie is hier een onderdeel van. De organisatie wordt bemenst door medewerkers die in dienst zijn bij de GGD en externe, tijdelijke medewerkers.

De komende COVID-19 najaarscampagne werken we op 7 vaccinatielocaties in de regio, voor cliënten in instellingen en bij niet-mobiele cliënten thuis. Voor deze campagne zijn wij op zoek naar Medisch Coördinatoren voor minimaal 16 uur per week.

Als medisch coördinator ben je eindverantwoordelijk arts voor het COVID-19 vaccinatieproces op de vaccinatiestraten en mobiele activiteiten.

Wat ga je doen?

 • Je bent aanspreekpunt voor medische vragen van collega’s en neemt hierin besluiten volgens geldende richtlijnen en protocollen
 • Je raadpleegt de stafarts over eventueel te maken uitzonderingen op protocollen en richtlijnen en vragen die je zelf niet voldoende kunt beantwoorden
 • Je bent verantwoordelijk voor het adequaat medisch handelen bij (ernstige) bijwerkingen en het begeleiden van de cliënt, het aansturen van collega’s, medicatie toedienen en/of besluiten of ambulance nodig is
 • Je functioneert als medisch verantwoordelijke op een mobiele locatie
 • Je vaccineert niet-mobiele thuiswonende cliënten

Wat vragen wij?

 • Een afgeronde opleiding Geneeskunde, een BIG-registratie en BLS
 • Recente werkervaring in de directe patiëntenzorg
 • Communicatief sterk, empathisch vermogen en proactief
 • Affiniteit met en in staat zijn om kennis over te dragen
 • Bereidheid om op verschillende locaties te werken

Locaties:

Haarlem/Hoofddorp/Heemskerk/Nieuw-Vennep/Beverwijk/IJmuiden/Zandvoort. 

Kandidaat moet bereid zijn op alle bovenstaande locaties te werken.

Tarief ZZP'er maximaal € 75,- exclusief eventuele bureaumarge. 
Detachering max tarief € 86,-

Beschikbaarheid

Minimaal 16 uur per week. Graag in de aanbieding aangeven hoeveel uur de kandidaat beschikbaar is zodat er kan worden ingeschat hoeveel artsen er nodig zijn.
Er is 1 dienst per week op zaterdag. Deze is in IJmuiden. Kandidaten die alleen beschikbaar zijn in het weekend worden automatisch afgewezen.
Kandidaten die 1 dag doordeweeks en 1 dag op zaterdag beschikbaar zijn worden ook automatisch afgewezen.

Let op! Er hoeft geen E-learning te worden gedaan. Scholing vindt plaats in de periode vanaf eind augustus.

PROCEDURE

CV's worden dagelijks beoordeeld en eventueel doorgezet naar de klant.
Enkel CV's die via het systeem ESD worden aangeboden worden in behandeling genomen, CV's die per mail of andere communicatiekanalen worden verzonden, worden niet in behandeling genomen.
Mocht het zo zijn dat er eerder een geschikte kandidaat wordt gevonden dan zal de aanvraag eerder sluiten.

CV's dienen voorzien te zijn van:

 • Beschikbaarheid:
 • Mogelijke startdatum

Wanneer een ZZP'er wordt aangeboden via een bureau dan zal de ZZP'er direct gecontracteerd worden en zullen wij met het bureau een marge overeenkomst sluiten.

De Veiligheidsregio Kennemerland wil inhuuropdrachten sluiten met een zo kort mogelijke keten, voorkeur gaat uit naar een medewerker in loondienst of een ZZP’er zonder tussenkomst van een bureau.

Het is niet toegestaan om medewerkers in loondienst bij een ander bureau voor te stellen.

Indien een ZZP’er wordt voorgesteld via een bureau dan dient onderstaande duidelijk te worden aangegeven in het voorstel:

 • Kandidaat of ZZP’er is op de hoogte van de aanbieding
 • Indien ZZP’er:
  • Het inhuurtarief van de ZZP’er en de bureaumarge wordt vermeld (marges hoger dan 15 euro worden niet geaccepteerd)
  • ZZP’er is op de hoogte van de marge
  • Leverancier gaat ermee akkoord dat na 1850 uur de bureaumarge vervalt en de inhuuropdracht direct wordt gesloten wordt met de ZZP’er zonder dat een concurrentiebeding, relatiebeding of ander beding aan een Externe opgelegd zal worden.
Reageren Toch opzoek naar iets anders? Bekijk onze andere vacatures.

Contactpersoon

Vragen over de opdracht?

Delen