Engineer Elektrotechniek

De opdrachtgever HDSR

Werk dat direct zichtbaar is. Voor jou, je 750 collega’s en verschillende samenwerkingspartners. Plus de ruim 750.000 inwoners binnen onze regio.

Samen werken we aan veilige dijken, schoon en voldoende water. Want waar ons werk ertoe doet, ben jij als talent nét zo waardevol. Bij Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden (HDSR) zit jij op de juiste plek.

Bij ons waterschap omarmen we water. Niet zomaar water. We hebben het over het regenwater dat zijn weg vindt naar de bodem na een verkwikkende stortbui in jouw woonwijk. Het water waar een levendig ecosysteem heerst dat fijn is voor mens en dier. Water dat je graag in de buurt hebt, niet te veel en niet te weinig. Precies voldoende. Het is onmisbaar om onze prachtige regio leefbaar te houden, maar het brengt ook uitdagingen met zich mee. En juist nu met een veranderd klimaat, meer dan ooit, is het moment aangebroken om daar actie op te ondernemen.

Wat ga je doen?

Vanwege het vertrek van een collega moet je er direct kunnen staan, zonder inwerkperiode. Op inhoud hoeven we je niets bij te brengen, jij mogelijk ons wel.

Je stelt zelf inspectie- en inventarisatierapporten op, een programma van eisen, de systeemconfiguratie, bestekteksten en werkomschrijving. Daarnaast maak je een functioneel ontwerp, een RI&E, een besturingsplan, toets je detailontwerpen van directe collega’s (review) of externen en test je buiten opgeleverde installaties (FAT/SAT). Ook toets je opgeleverde documenten, die bijvoorbeeld bij een CE-markering horen en zorgt er voor dat de overdracht naar ‘beheer’ goed verloopt. Je hebt een goede kennis van normeringen en richtlijnen op het vakgebied van elektrotechniek. Verder vraag je energieaansluitingen aan en houdt de projectleider op de hoogte van de voortgang. Je neemt deel aan projectteam overleggen en draag je je kennis actief uit in je kennisveld (elektrotechniek en procesautomatisering).

Je werkt graag in een team en hebt een gestructureerde manier van werken. Maar je bent ook zelfstandig, je bent een aanpakker, staat open voor vernieuwingen en je wilt graag je kennis delen.

Je wordt ingezet bij de nieuwbouw- en renovatieprojecten van rioolwaterzuiveringen, -gemalen en realisatie van kunstwerken. Hierin wordt je als adviseur in betrokken om de elektrotechnische component te vertegenwoordigen.

In dit team kom je te werken

Bij het ingenieursbureau van HDSR werken zo’n 170 collega’s aan een breed portfolio van projecten voor de bouw, het onderhoud en het verduurzamen van de uiteenlopende objecten in ons waterschap. Wij leveren een belangrijke bijdrage aan de versterking en het onderhouden van onze dijken, de aanleg en het onderhoud van gemalen, stuwen en vispassages, de aanleg van natuurvriendelijke oevers of de (ver)bouw van een rioolwaterzuiveringsinstallatie. Toffe projecten om te doen en waarin je van D (het ontwerp) tot Z (de realisatie) aan meewerkt. Wat jij dus bedenkt zie je buiten uitgevoerd worden.

Je komt in het team Project engineering dat een interessante mix is van technisch specialisten en technisch medewerkers op vele kennisvelden: ontwerpen, kabels en leidingen, elektrotechniek & procesautomatisering, duurzaamheid & innovatie, civiele techniek & baggeren en werktuigbouwkunde, man/vrouw, jonger en wat ouder, maar bovenal: mensen met vakmanschap en passie voor het werk en de mens. Dat maakt ons een sterk IB. Wij bereiden projecten voor en borgen zelf de kwaliteit door buiten toezicht te houden en directievoering van onze eigen werken te doen. Van kop tot staart ben je hier bij betrokken met ‘alles wat een draadje heeft'.

Wat maakt jou succesvol?

  • Nadruk voor deze opdracht ligt op elektrotechniek en procesautomatisering i.c.m. zelfstandig FAT/SAT testen.
  • Minimaal HBO- werk- en denkniveau, opgedaan door werkervaring en/of een afgeronde HBO opleiding in de elektrotechniek.
  • Je kunt zelfstandig FAT- en SAT-testen uitvoeren, dit heb je al eerder gedaan bij een waterschap.
  • Minimaal 2 aantal jaar werkervaring in een vergelijkbare rol bij een overheidsorganisatie.
  • Communicatief sterk (to-the-point en in staat een leek complexe materie bij te brengen).
  • In bezit van minimaal rijbewijs B (eis)

Procedure

  • Het aanbieden kan tot 20 augustus om 09:00 uur. Cv's die per mail of andere communicatiekanalen worden verzonden, worden niet in behandeling genomen.
  • Let op: bij voldoende aanbiedingen kan de werving eerder worden gesloten en kun je geen kandidaten meer aanbieden.
  • All-in tarief: Schaal 9: €60 - €85 per uur (excl. BTW en fee OSS)
  • Startdatum:  z.s.m.
  • Let op: vanuit de opdrachtgever HDSR dient OSS de kandidaten te spreken voor een pre-intake. Het is van belang om de contactgegevens (e-mailadres + telefoonnummer) van de kandidaat in onze portal ESD in te voeren. Daarnaast;

    • CV + motivatie
    • Beschikbaarheid (startdatum & aantal uren p.w.)
  • De pre intakes met OSS zullen plaatsvinden via Teams of Telefonisch plaatsvinden.
  • De intakegesprekken met HDSR zullen op locatie of via Teams plaatsvinden.
  • Wanneer een ZZP'er wordt aangeboden via een bureau dan zal de ZZP'er direct gecontracteerd worden en zullen wij met het bureau een marge overeenkomst sluiten.

Deze vacature is ingetrokken op 28-8-24 om 12:14. Reageren is niet meer mogelijk.
Toch opzoek naar iets anders? Bekijk onze andere vacatures.

Contactpersoon

Vragen over de opdracht?

Delen