Senior Financieel Administrateur

Nederland is klaar voor een duurzamere en innovatievere toekomst. Achter deze transformatie staan visionaire ondernemers met ambitieuze plannen die de transities in Energie, Biobased/Circulaire Economie, Life Sciences & Health, Agrifood en DeepTech kunnen versnellen.

Deze innovaties vergen vaak geduldige en meer risicovolle investeringen en kunnen daarnaast soms hinder ondervinden van obstakels die (financiering van) opschaling in de weg staan. Invest-NL, de Nationale Financierings- en Ontwikkelingsinstelling, is de grootste impact investeerder van Nederland. Met circa €2 miljard investeringskapitaal en €11 miljoen jaarlijks ontwikkelbudget ondersteunt Invest-NL deze ondernemers door hun ideeën te financieren of financierbaar te maken. Voor ons groeiende Finance team zijn wij op zoek naar een tijdelijk Senior Financieel Administrateur, dit totdat wij iemand in dienst hebben kunnen nemen.

Dit ga je doen

In de rol van Senior Financieel Administrateur draag je samen met de junior Financieel Administrateur zorg voor een tijdige, correcte en volledige administratie en maandafsluiting.

Je draagt zorg voor de facturerings- en betalingsprocessen binnen Invest-NL en verzorgt de boekhoudkundige maandafsluiting. Daarnaast werk je mee in het opmaken en aanleveren van (balans)dossiers ten bate van audits voor de accountant en andere toezichthouders. Ook stel je diverse financiële overzichten samen ten bate van kostenmonitoring. Je bent daarmee de bewaker van onze financiële integriteit, en je behandelt inkoopfacturen, betalingen en investeringen met de hoogste mate van zorgvuldigheid.

Je bent ook een vertaler van cijfers naar inzichten, door het genereren van rapportages die onze besluitvorming informeren. Of het nu gaat om gebruikersbeheeroverzichten, liquiditeitsrapportages of projectkostenanalyses, jij biedt helderheid te midden van de complexiteit. Daarnaast onderhoud je beschrijvingen en werkinstructies van de financiële administratieve processen.

Je werkt zelfstandig, maar nooit alleen. Je kunt rekenen op ondersteuning in situaties die vragen om extra expertise. Je vormt samen met de Junior Financieel Administrateur en 3 controllers het Finance Team. Je rapporteert aan de Head of Finance.

Profiel wensen en -eisen:

 • Minimaal 5-8 jaar relevante werkervaring in financiële administratie.
 • HBO werk- en denkniveau.
 • In staat om zelfstandig en zorgvuldig te werken en complexe situaties te analyseren
 • Ervaring met het opstellen van financiële afsluitingen en rapportages.
 • Kennis van boekhoudkundige processen en wet- en regelgeving.
 • Uitstekende analytische en probleemoplossende vaardigheden.
 • Een proactieve houding en de drive om bij te dragen aan het succes van de organisatie.
 • Accuratesse en oog voor detail.
 • Een passie en drive voor duurzaamheid en innovatie.

Procedure:

Aanbieden kan tot en met 12 juli 2024 10h00.

Enkel CV's die via het systeem ESD worden aangeboden worden in behandeling genomen. CV's die per mail of andere communicatiekanalen worden verzonden, worden niet in behandeling genomen

CV's dienen voorzien te zijn van:

 • Korte motivatie
 • Beschikbaarheid in uren per week
 • Mogelijke startdatum
 • Geplande vakanties in komende 3 maanden

Het is niet toegestaan om medewerkers in loondienst bij een ander bureau voor te stellen, enkel kandidaten die bij de leverancier in loondienst zijn of zullen komen.

Wanneer een ZZP'er wordt aangeboden via een bureau dan zal de ZZP'er direct gecontracteerd worden en zullen wij met het bureau een marge overeenkomst sluiten.

Het inhuurtarief van de ZZP’er en de bureaumarge wordt vermeld (marges hoger dan 15 euro worden niet geaccepteerd)

Leverancier gaat, door het doen van een aanbieding, ermee akkoord dat na 1850 uur gefactureerde uren de bureaumarge vervalt en de inhuuropdracht direct wordt gesloten wordt met de ZZP’er zonder dat een concurrentiebeding, relatiebeding of ander beding aan een Externe opgelegd zal worden.

 

Reageren Toch opzoek naar iets anders? Bekijk onze andere vacatures.

Contactpersoon

Vragen over de opdracht?
Foto
Christian Tillemans
[email protected]
06-82058229

Delen