Ontwikkelaar Financieel instrument Leasing Robotica Landbouw

Over Invest-NL

Nederland moet duurzamer en innovatiever. Dat vraagt om toewijding, geduld en kapitaal. Maar dat vraagt vooral om ondernemers. Echte ondernemers met echt goede plannen voor het Nederland van de toekomst. En wij zijn er om die echt goede plannen te financieren.

Dat lukt alleen met een heel goed team. Mensen die bereid zijn zich flink in te zetten, maar die zich vooral gemotiveerd voelen door onze missie en door de mogelijkheid bij ons veel en snel te leren. Je bent van harte welkom om het samen met ons waar te gaan maken.

Invest-NL wil een aantrekkelijke werkgever zijn voor divers toptalent dat verschil wil maken. Een team waar je jezelf kunt zijn, waar iedereen gelijke kansen krijgt en alles uit zichzelf kan halen, ongeacht gender, afkomst, leeftijd of geaardheid. Diverse achtergronden en gezichtspunten maken ons sterker. Zo verankeren wij onszelf in de samenleving en groeit onze denkkracht.

Op ons kantoor in Amsterdam en thuis wordt gewerkt aan complexe (financiële) vraagstukken om Nederland duurzamer en innovatiever te maken. We zijn een organisatie met korte lijnen en hebben op dit moment 130 medewerkers in dienst en hebben de ambitie om nog verder te groeien. Reken bij ons op een open en transparante sfeer, uitdagend werk en veel ruimte om te ontwikkelen.

De afdeling:

De transitie naar een duurzaam, klimaatneutraal voedselsysteem en waardeketen is de sleutel tot onze strategie. Radicale innovaties en een geïntegreerde strategie zijn nodig om toe te werken naar een circulair model met innovatieve technologieën en businessmodellen die de transitie kunnen versnellen.

Wij hebben mooie kansen gesignaleerd voor bedrijven en projecten die bijdragen aan het vergroten van de innovatiekracht en het verdienvermogen van deze voor Nederland belangrijke sector. Met onze beleggingen richten wij ons op drie hoofdgebieden:

 • Eiwit transitie: Ondersteuning en financiering van een verscheidenheid aan duurzame alternatieve eiwitbronnen voor voedselproductie met lagere uitstoot van broeikasgassen.
 • AgTech: Het bevorderen van de implementatie en adoptie van technologische ontwikkelingen in de landbouw, zodat het gebruik en de toepasbaarheid van deze innovaties in Nederland verder kan worden uitgebreid.
 •  Regeneratieve landbouw: Stimuleren van de transitie naar een duurzame akkerbouw.

Kijk voor meer informatie ook op www.invest-nl.nl

De opdracht:

De opdracht is vrij bijzonder: het bieden van ondersteuningswerkzaamheden ten behoeve van de ontwikkeling van een nieuw financieel instrument gericht op leasing van robots voor de landbouw. 

Werkzaamheden bestaan uit:

 • het verzamelen, analyseren en uitwerken van marktrapporten ter onderbouwing relevantie instrument, 
 • organiseren van gesprekken met relevante (met name publieke) stakeholders
 • voorzien van stakeholders van relevante informatie.

Kennis en ervaring:

 • Kennis van agtech, met in het bijzonder robotica voor de landbouw
 •  Relevant sterk netwerk binnen het ministerie van LNV 
 • Bij voorkeur kennis van publieke garantie instrumenten en staatsteunkaders 
 • Indien mogelijk: kennis van lease financieringsvormen

De Procedure:


Bijzonder aanvragen hebben ook een afwijkende procedure:

Aanbieden kan tot en met vrijdag 12 juli 17h00.

Aanbiedingen worden regelmatig bekeken en na een 1e akkoord doorgezet naar de opdrachtgever.

Het kan dus voorkomen dat de aanvraag eerder sluit, als de ideale kandidaat eerder is gevonden.

Indien een ZZP’er wordt voorgesteld via een bureau dan dient onderstaande duidelijk te worden aangegeven in het voorstel:

  • Kandidaat of ZZP’er is op de hoogte van de aanbieding. 
  • Het inhuurtarief van de ZZP’er en de bureaumarge wordt vermeld 
  • ZZP’er is op de hoogte van de marge
Wanneer een ZZP'er wordt aangeboden via een bureau dan zal de ZZP'er direct gecontracteerd worden en zullen wij met het bureau een marge overeenkomst sluiten.
Reageren Toch opzoek naar iets anders? Bekijk onze andere vacatures.

Contactpersoon

Vragen over de opdracht?
Foto
Christian Tillemans
[email protected]
06-82058229

Delen