Principal trainer EPIC (EPD) 2FTE!

DE OPDRACHTGEVER

Het Maastricht UMC+ staat nooit stil. Het is voortdurend in ontwikkeling op weg om steeds het allerbeste te halen uit haar zorg voor de patiënten, haar onderzoek en het onderwijs. Die drive om te ontwikkelen, te innoveren en te excelleren kunnen we echter alleen maar realiseren met die mensen die deze idealen een warm hart toedragen en die daar een bijdrage aan willen leveren.

OMSCHRIJVING PROJECT/WERKZAAMHEDEN

Als Epic Principal trainer ben je verantwoordelijk voor het trainen/opleiden van de trainers welke de eindgebruikers gaan opleiden in de periode richting de go-live van Epic. De verwachtte gereedheid van dit trainingsprogramma is eind augustus met mogelijke uitloop in september. Gedurende deze periode dient de principal trainer de overige trainers klaar te stomen om de eindgebruikers te trainen.

Functie vereisten en ervaring 

 • Ervaring met het werken van een EPD/Epic is een pré
 • Ervaring in het geven van trainingen
 • Medische achtergrond/affiniteit
 • Kennis van de trainingssystematiek en opbouw van trainingsmaterialen van Epic

 • Volledige beschikbaar vereist gedurende de periode van juli t/m augustus (vakantie in overleg eventueel mogelijk)

 • Kennis in het werken binnen een UMC is pré

Remote werken? Deels, het geven van trainingen vindt fysiek plaats. Mogelijk offshore werken m.b.t. voorbereidende werkzaamheden in overleg. Reken dus op vrijwel alle dagen op locatie in Maastricht!

PROCEDURE

Aanbieden kan tot en met 13 juni 17h00.

CV's worden regelmatig beoordeeld. Indien er eerder een geschikte kandidaat is gevonden, dan kan de aanvraag eerder sluiten.

Gesprekken zullen kunnen plaatsvinden op 13 en 17 juni 2024

Enkel CV's die via het systeem ESD worden aangeboden worden in behandeling genomen. CV's die per mail of andere communicatiekanalen worden verzonden, worden niet in behandeling genomen.

 • CV's dienen voorzien te zijn van:
 • Korte motivatie
 • Beschikbaarheid in uren per week
 • Mogelijke startdatum
 • Geplande vakanties in komende 3 maanden

Het is niet toegestaan om medewerkers in loondienst bij een ander bureau voor te stellen, enkel kandidaten die bij de leverancier in loondienst zijn of zullen komen.

Wanneer een ZZP'er wordt aangeboden via een bureau dan zal de ZZP'er direct gecontracteerd worden en zullen wij met het bureau een marge overeenkomst sluiten.

Het inhuurtarief van de ZZP’er en de bureaumarge wordt vermeld (marges hoger dan 15 euro worden niet geaccepteerd) 

Leverancier gaat, door het doen van een aanbieding, ermee akkoord dat na 1850 uur gefactureerde uren de bureaumarge vervalt en de inhuuropdracht direct wordt gesloten wordt met de ZZP’er zonder dat een concurrentiebeding, relatiebeding of ander beding aan een Externe opgelegd zal worden.


Reageren Toch opzoek naar iets anders? Bekijk onze andere vacatures.

Contactpersoon

Vragen over de opdracht?

Delen