Microsoft Dynamics 365 Specialist

Wat doe je als Microsoft 365 Specialist Dynamics

Als Microsoft Dynamics 365 specialist ben je verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van Microsoft Dynamics 365 binnen het Powerplatform van Microsoft. Denk hierbij aan monitoring, signalering, changes, releases, updates uitvoeren en gebruikersondersteuning. Naast het beheren van Microsoft Dynamics 365 CRM en Microsoft Dynamics 365 FO (Finance & Operations) ben je ook bezig met het optimaliseren van systemen en processen en houd je rekening met de wensen van onze stakeholders. Een belangrijk onderdeel van deze functie is het bewaken van de onderlinge afhankelijkheden van de functionaliteit binnen het samenwerkingsplatform.

Je bent verantwoordelijk voor het proactief en reactief functioneel applicatiebeheer van de M365 Dynamics omgeving. Als Dynamics 365 specialist word je onderdeel van het Microsoft 365 beheer team. Je zult nauw samenwerken met de huidige specialisten. Dat zijn je collega's Microsoft 365 specialisten, de Solution Architect en met technische systeem-netwerk specialisten van de on-premise en de Microsoft Azure omgeving. Ook neem je deel aan gerelateerde projecten en focus je specifiek op het beheer van Microsoft Dynamicsfunctionaliteiten, zoals Dynamics 365 CRM en FO.

Als onderdeel van het team Informatie, Data & Automatisering draag je bij aan de ontwikkeling van diverse systemen, met een focus op het 'Cloud- en Microsoft-first' beleid. Jouw proactieve houding en analytische denkvermogen stellen je in staat om snel in te spelen op nieuwe ontwikkelingen. Je bent leergierig, oplossingsgericht en goed georganiseerd, en werkt zowel zelfstandig als in teamverband. Door jouw enthousiasme omarmen medewerkers nieuwe functionaliteiten moeiteloos.

Dit kom jij ons brengen

Je bent proactief op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en speelt daar tijdig op in. Je kan analytisch denken en je bent goed in staat om met logische en realistische oplossingen te komen. Je bent leergierig, oplossingsgericht, georganiseerd, werkt zelfstandig en ook graag samen met anderen in teamverband en kan goed prioriteiten stellen. Je werkt planmatig en kan goed documenteren. Door jouw enthousiasme zorg je ervoor dat medewerkers de nieuwe functionaliteiten en het gebruik ervan omarmen. Je beschikt over een gezonde dosis energie, humor en flexibiliteit.

Verder beschik jij over:

 • Hbo werk- en denkniveau.
 • Aantoonbare kennis en ervaring met het beheren van een Microsoft 365 omgeving;
 • Aantoonbare kennis en ervaring van Microsoft Dynamics 365 CRM en FO;
 • Het is een pre wanneer je bekend bent met Azure in combinatie met Microsoft 365;
 • Ervaring met IT-servicemanagement, bij voorkeur TopDesk;
 • Bekendheid met Agile werkwijzen en Azure DevOps wordt zeer gewaardeerd;
 • Bovendien ben je goed op de hoogte van de Microsoft roadmap en kun je deze vertalen naar de situatie bij de provincie.

PROCEDURE

Aanbieden kan tot en met 5 juni 10h00. CV's worden dagelijks beoordeeld en eventueel doorgezet naar de klant.
Enkel CV's die via het systeem ESD worden aangeboden worden in behandeling genomen, CV's die per mail of andere communicatiekanalen worden verzonden, worden niet in behandeling genomen.
Mocht het zo zijn dat er eerder een geschikte kandidaat wordt gevonden dan zal de aanvraag eerder sluiten.

Per leverancier mogen er max 2 kandidaten worden aangeboden

CV's dienen voorzien te zijn van:

 • Korte motivatie
 • Beschikbaarheid:
 • Mogelijke startdatum

Wanneer een ZZP'er wordt aangeboden via een bureau dan zal de ZZP'er direct gecontracteerd worden en zullen wij met het bureau een marge overeenkomst sluiten.

De Provincie Drenthe wil inhuuropdrachten sluiten met een zo kort mogelijke keten, voorkeur gaat uit naar een medewerker in loondienst of een ZZP’er zonder tussenkomst van een bureau.

Het is niet toegestaan om medewerkers in loondienst bij een ander bureau voor te stellen.

Indien een ZZP’er wordt voorgesteld via een bureau dan dient onderstaande duidelijk te worden aangegeven in het voorstel:

 • Kandidaat of ZZP’er is op de hoogte van de aanbieding
 • Indien ZZP’er:
  • Het inhuurtarief van de ZZP’er en de bureaumarge wordt vermeld (marges hoger dan 15 euro worden niet geaccepteerd)
  • ZZP’er is op de hoogte van de marge
  • Leverancier gaat ermee akkoord dat na 1850 uur de bureaumarge vervalt en de inhuuropdracht direct wordt gesloten wordt met de ZZP’er zonder dat een concurrentiebeding, relatiebeding of ander beding aan een Externe opgelegd zal worden.
Reageren Toch opzoek naar iets anders? Bekijk onze andere vacatures.

Contactpersoon

Vragen over de opdracht?

Delen