Regisseur Brede Welvaart

Regio Deal Zuid- en Oost-Drenthe

Zuid- en Oost-Drenthe is een prachtige en krachtige regio. Maar ook een regio met diverse uitdagingen op het gebied van de brede welvaart. De Regio Deal Zuid- en Oost-Drenthe geeft de mogelijkheid om versneld een positieve ontwikkeling op gang te brengen. De gemeente Borger-Odoorn, gemeente Coevorden, gemeente Emmen, gemeente Hardenberg, gemeente Hoogeveen, provincie Drenthe, provincie Overijssel en het Rijk hebben de ambitie om de komende jaren de brede welvaart in het gebied te versterken. We willen samen leren, regionaal denken, het verschil maken en vooral doen! We zijn regiodenkers, grensontkenners en grensverleggers. We gaan slimmer en innovatiever samenwerken met inwoners, ondernemers, scholen, zorgverleners, woningcorporaties, onderzoekers, overheid en vele anderen. Samen bouwen we aan een sterke toekomst in één van de mooiste regio’s van Nederland. Een streek met vitale bedrijven, met voldoende en goed opgeleide werknemers. Waar het onderwijs goed aansluit op de arbeidsmarkt. Maar ook een gebied waar je betaalbaar kunt (blijven) wonen, een fijn thuis hebt, een omgeving waar je kunt genieten en jezelf kunt ontwikkelen. En waar je goede zorg krijgt als je dat nodig hebt. Dit programma kenmerkt zich door een hoge mate aan maatschappelijke en politieke ontwikkelingen en brede betrokkenheid van samenwerkingspartners op het terrein van brede welvaart.

Wat ga je doen als regisseur brede welvaart?

Als regisseur brede welvaart maak je deel uit van het kernteam van Regio Deal Zuid- en Oost-Drenthe en ben je een essentieel onderdeel van het programmabureau. Je hebt de verantwoordelijkheid om de ontwikkelingen binnen het programma te sturen, partijen te stimuleren tot gezamenlijke ontwikkeling, en ervoor te zorgen dat activiteiten binnen het programma op elkaar aansluiten en bijdragen aan het behalen van de gestelde doelen. Je onderhoudt een stevig inhoudelijk netwerk en bent veel actief in de regio Zuid- en Oost-Drenthe.

Wat wij van jou verwachten

  • Uitstekende netwerkvaardigheden en het vermogen om belangen af te wegen binnen complexe situaties.
  • Het vermogen om inhoud en proces te verbinden en mensen te enthousiasmeren en te mobiliseren.
  • Resultaatgerichtheid, besluitvaardigheid en kennis van de relevante beleidsvelden.
  • Ervaring met strategisch (net)werken in politieke bestuurlijke organisaties en programmatisch werken.
  • Ervaring met zorg en welzijn, sociaal domein en de ontwikkeling van brede welvaart is een vereiste, ervaring en een goed netwerk in de provincies Drenthe en Overijssel is een pré.
  • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding, minimaal 3 jaar inhoudelijke ervaring en 5 tot 10 jaar relevante werkervaring.
  • Als ideale kandidaat ben je communicatief vaardig, gericht op samenwerking en voel je je thuis in het politieke en bestuurlijke landschap op gemeentelijk, provinciaal en Rijksniveau.

PROCEDURE

Aanbieden kan tot en met 3 mei 12h00. CV's worden dagelijks beoordeeld en eventueel doorgezet naar de klant.
Enkel CV's die via het systeem ESD worden aangeboden worden in behandeling genomen, CV's die per mail of andere communicatiekanalen worden verzonden, worden niet in behandeling genomen.
Mocht het zo zijn dat er eerder een geschikte kandidaat wordt gevonden dan zal de aanvraag eerder sluiten.

CV's dienen voorzien te zijn van:

  • Korte motivatie
  • Beschikbaarheid:
  • Mogelijke startdatum

Wanneer een ZZP'er wordt aangeboden via een bureau dan zal de ZZP'er direct gecontracteerd worden en zullen wij met het bureau een marge overeenkomst sluiten.

De klant wil inhuuropdrachten sluiten met een zo kort mogelijke keten, voorkeur gaat uit naar een medewerker in loondienst of een ZZP’er zonder tussenkomst van een bureau.

Het is niet toegestaan om medewerkers in loondienst bij een ander bureau voor te stellen.

Indien een ZZP’er wordt voorgesteld via een bureau dan dient onderstaande duidelijk te worden aangegeven in het voorstel:

  • Kandidaat of ZZP’er is op de hoogte van de aanbieding
  • Indien ZZP’er:
    • Het inhuurtarief van de ZZP’er en de bureaumarge wordt vermeld (marges hoger dan 15 euro worden niet geaccepteerd)
    • ZZP’er is op de hoogte van de marge
    • Leverancier gaat ermee akkoord dat na 1850 uur de bureaumarge vervalt en de inhuuropdracht direct wordt gesloten wordt met de ZZP’er zonder dat een concurrentiebeding, relatiebeding of ander beding aan een Externe opgelegd zal worden.
Reageren Toch opzoek naar iets anders? Bekijk onze andere vacatures.

Contactpersoon

Vragen over de opdracht?

Delen