Senior Planner

DE OPDRACHTGEER HDSR

Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden (HDSR) staat midden in de maatschappij. Dagelijks werken meer dan 600 enthousiaste en betrokken professionals aan veilige dijken, droge voeten en schoon water in een groot deel van provincie Utrecht en in een deel van Zuid-Holland. We zorgen ervoor dat we hier nú kunnen wonen en werken en zijn volop aan de slag met thema’s als klimaatverandering om dit ook naar de toekomst toe te garanderen. Wil je meer weten over HDSR , klik hier Home - HDSR

WAT GA JE DOEN?

Als senior projectplanner bij het Ingenieursbureau ben je de expert op het gebied van sturing op tijd van onze grond- en waterbouw projecten voor onder andere de Sterke Lekdijk (Sterke Lekdijk - HDSR). Op strategisch niveau stel je zowel deterministische- als probabilistische planningen op voor de projecten, maak je de voortgang, risico’s, scope en capaciteit inzichtelijk. Je maakt portfolio analyses ten behoeve van periodieke rapportages.

Als teamspeler ben je sparringpartner en denk je mee in het organisatiebelang. Gevraagd én ongevraagd geef je advies aan strategische teams (managers projectbeheersing / projectmanagers) en lijnmanagement op basis van je analyse, waarmee je de toegevoegde waarde van goede en accurate planningen voor de projectorganisatie laat zien.

Je draagt bij aan het door ontwikkelen van projectplanningsproducten binnen de gestelde kaders. Ook deel je graag kennis over plannen met je team van planners voor wie je een vraagbaak bent bij het oplossen van issues in hun projectplanningen.

IN DIT TEAM KOM JE TE WERKEN

Bij het ingenieursbureau van HDSR werken we met zo’n 100 collega’s aan een breed portfolio van projecten voor de bouw, het onderhoud en het verduurzamen van de uiteenlopende objecten in ons waterschap. Denk daarbij aan de bouw van een zonnepark in Woerden, een energie hub rondom een waterzuiveringsinstallatie nabij IJsselstein of de bouw van ozoninstallaties (als eerste in Nederland!) om medicijnresten uit afvalwater te verwijderen.

Daarnaast leveren wij een belangrijke bijdrage aan de versterking en het onderhouden van de dijken, de aanleg en het onderhoud van gemalen, de aanleg van natuurvriendelijke oevers of de bouw van een nieuwe rioolwaterzuiveringsinstallatie.

WAT MAAKT JOU SUCCESVOL?

  • Jij bent iemand die de samenwerking op zoekt en in staat is om professioneel te adviseren zowel binnen de projecten van het Ingenieursbureau als daarbuiten. Je challenged ingediende planningsbegrotingen op strategisch niveau. Met je analytisch vermogen zorg je dat de planningen in control zijn en signaleer je tijdig mogelijk afwijkende planningsdoelen. Als senior in je team van planners draag je (inhoudelijk) bij aan de ontwikkeling van je team en collega’s. Verder heb/ben jij:

    • een afgeronde opleiding op minimaal hbo-niveau (in bijvoorbeeld een technische en/of bedrijfskundige richting);
    • stevige ervaring als (senior) projectplanner met projectbeheersing in grote multidisciplinaire projecten en capaciteitsplanningen (risicomanagement, capaciteitsmanagement en/of financiën);
    • ruime/stevige ervaring met Primavera en met Risk analysis en kennis van gangbare (administratieve) procedures, regels en voorschriften (zoals Systems Engineering en het IPM-projectmanagement model);
    • hou je van samenwerken, resultaten, ben je initiatiefrijk en betrouwbaar.

PROCEDURE

  • Het aanbieden kan tot 12 maart om 09:00 uur. Enkel Cv's die via het systeem ESD worden aangeboden worden in behandeling genomen, Cv's die per mail of andere communicatiekanalen worden verzonden, worden niet in behandeling genomen
  • Max all-in tarief: €70 - 95 per uur (excl. BTW & fee OSS, fee OSS wordt door de opdrachtgever betaald)
  • Startdatum: z.s.m. / 1 april 2024
  • De intakegesprekken zullen plaatsvinden live of anders via Teams, data volgt.
  • Cv’s (of onder reactie in ESD.Next.) dienen voorzien te zijn van:
    • Beknopte motivatie
    • Contactgegevens kandidaat (e-mailadres + telefoonnummer)
    • Beschikbaarheid (startdatum & aantal uren p.w.)
      • let op: staan deze gegevens er niet in, dan wordt de kandidaat afgewezen.
  • Wanneer een ZZP'er wordt aangeboden via een bureau dan zal de ZZP'er direct gecontracteerd worden en zullen wij met het bureau een marge overeenkomst sluiten.
  • De klant wil inhuuropdrachten sluiten met een zo kort mogelijke keten, voorkeur gaat uit naar een medewerker in loondienst of een ZZP’er zonder tussenkomst van een bureau.
  • Het is niet toegestaan om medewerkers in loondienst bij een ander bureau voor te stellen.
  • Indien een ZZP’er wordt voorgesteld via een bureau dan dient onderstaande duidelijk te worden aangegeven in het voorstel:
  • Kandidaat of ZZP’er is op de hoogte van de aanbieding. Indien ZZP’er vanuit een bureau:
  • ZZP’er is op de hoogte van de marge
  • Leverancier gaat ermee akkoord dat na 1850 uur de bureaumarge vervalt en de inhuuropdracht direct wordt gesloten wordt met de ZZP’er zonder dat een concurrentiebeding, relatiebeding of ander beding aan een Externe opgelegd zal worden.


Deze vacature is ingetrokken op 12-3-24 om 11:10. Reageren is niet meer mogelijk.
Toch opzoek naar iets anders? Bekijk onze andere vacatures.

Contactpersoon

Vragen over de opdracht?

Delen