Jeugdarts (24 uur en 32 uur)

De organisatie

GGD Kennemerland bewaakt, beschermt en bevordert de volksgezondheid van de ruim half miljoen inwoners van de Veiligheidsregio Kennemerland. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor onze burgers. GGD Kennemerland is een energieke organisatie met circa 400 medewerkers en bestaat uit de Jeugdgezondheidszorg; Preventie, Advies & Crisis; Ambulancezorg; Veilig Thuis en het Zorg- en Veiligheidshuis. Samen voeren wij een verscheidenheid aan taken uit: van consultatiebureau tot Geneeskundige Hulpverlening bij Ongevallen en Rampen, van infectieziektebestrijding tot medische milieukunde. GGD Kennemerland is onderdeel van de Veiligheidsregio Kennemerland (VRK). 

We zoeken twee artsen voor vervanging bij zwangerschapsverlof, voor een periode van 6 maanden vanaf maart 2024 of eerder: 1 jeugdarts voor 24 uur per week en 1 jeugdarts voor 32 uur per week,

Wil jij werken als jeugdarts, in de preventieve gezondheidszorg voor ouders en kinderen met veel mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen? Wil jij ouders adviseren over gezond en veilig opgroeien en kinderen echt leren kennen in hun omgeving? Werken in een team, meedenken en actief samenwerken met ketenpartners?

Als jeugdarts kun je de tijd nemen voor het kind en de ouder en je verdiepen in de mogelijke problematiek. Ieder kind groeit en ontwikkelt en jij draagt hieraan bij! Ons motto is ‘Samen voor het kind!’ Werken als jeugdarts bij ons betekent dat je als persoon ècht gezien wordt èn er aandacht is voor je persoonlijke ontwikkeling.

Dit ga je doen

 • Als jeugdarts heb jij als doel de gezondheid van kinderen en jongeren te bevorderen.
 • Je hebt aandacht voor de lichamelijke, psychosociale en emotionele ontwikkeling van het kind.
 • Je voert preventief medische gezondheidsonderzoeken uit, onderzoeken op indicatie en je werkt mee aan het rijksvaccinatieprogramma.
 • Voor de 0-4-jarigen ligt de nadruk tevens op de vroege opsporing van ziektes en de vroegtijdige onderkenning van ontwikkelingsstoornissen. We werken hierin bijvoorbeeld samen met de prematurennazorgpoli van het ziekenhuis Spaarne Gasthuis te Hoofddorp.
 • Daarnaast neem je (incidenteel) deel aan diverse overlegvormen en (beleids)netwerken
 • Nieuwe kennis of informatie die je hebt opgedaan in de spreekkamer, pak je verder op met de ouders en/of in netwerken met medisch specialisten, paramedici en andere zorgverleners. 

Waar kom je terecht?

Je komt te werken in een innovatieve, dynamische, klantgerichte organisatie. Dat betekent voor ons allemaal dat we zelf onze verantwoordelijkheid nemen, initiatief tonen, lef hebben, met goede en vernieuwende ideeën komen. Dit doen we vanuit vakmanschap, talenten en passie! In een zelfstandig team! De teams van de JGZ bestaat uit jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen en assistenten. De teams omschrijven zichzelf als actief, open, informeel, niet hiërarchisch, collegiaal en behulpzaam.

 Wanneer pas jij bij ons?

 • Je bent arts, bij voorkeur jeugdarts
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met jeugdgezondheidszorg en publieke gezondheidszorg
 • Je beschikt bij voorkeur over werkervaring in een vergelijkbare functie
 • Je bent analytisch en empathisch ingesteld, zelfstandig en neemt initiatief
 • Omdat je op diverse locaties in de regio aan de slag gaat is het van belang dat je in het bezit bent van rijbewijs en (bij voorkeur) beschikt over een auto

PROCEDURE

Aanbieden kan tot en met 2 februari 12h00. CV's worden dagelijks beoordeeld en eventueel doorgezet naar de klant.
Enkel CV's die via het systeem ESD worden aangeboden worden in behandeling genomen, CV's die per mail of andere communicatiekanalen worden verzonden, worden niet in behandeling genomen.
Mocht het zo zijn dat er eerder een geschikte kandidaat wordt gevonden dan zal de aanvraag eerder sluiten.

De opdracht valt in schaal 12 maximaal € 6544,- bij 36 uur.

Per leverancier mogen er max 2 kandidaten worden aangeboden

CV's dienen voorzien te zijn van:

 • Korte motivatie
 • Beschikbaarheid:
 • Mogelijke startdatum

Wanneer een ZZP'er wordt aangeboden via een bureau dan zal de ZZP'er direct gecontracteerd worden en zullen wij met het bureau een marge overeenkomst sluiten.

De klant wil inhuuropdrachten sluiten met een zo kort mogelijke keten, voorkeur gaat uit naar een medewerker in loondienst of een ZZP’er zonder tussenkomst van een bureau.

Het is niet toegestaan om medewerkers in loondienst bij een ander bureau voor te stellen.

Indien een ZZP’er wordt voorgesteld via een bureau dan dient onderstaande duidelijk te worden aangegeven in het voorstel:

 • Kandidaat of ZZP’er is op de hoogte van de aanbieding
 • Indien ZZP’er:
  • Het inhuurtarief van de ZZP’er en de bureaumarge wordt vermeld (marges hoger dan 15 euro worden niet geaccepteerd)
  • ZZP’er is op de hoogte van de marge
  • Leverancier gaat ermee akkoord dat na 1850 uur de bureaumarge vervalt en de inhuuropdracht direct wordt gesloten wordt met de ZZP’er zonder dat een concurrentiebeding, relatiebeding of ander beding aan een Externe opgelegd zal worden.

Deze vacature is ingetrokken op 2-4-24 om 09:39. Reageren is niet meer mogelijk.
Toch opzoek naar iets anders? Bekijk onze andere vacatures.

Contactpersoon

Vragen over de opdracht?

Delen