) ;

Reageren

WOZ bezwaar medewerkers (5-7 FTE)

Vul je naam en emailadres in, upload je CV, laat je tarief achter en schrijf eventueel een motivatie.

Reactie als
Wil je als leverancier van professionals een kandidaat voordragen? Registreer je bedrijf of log in.

Je tarief ex. BTW.

Door op de knop 'Reageren' te drukken geef je ons toestemming om een account voor je te maken en voor de verwerking van je gegevens volgens het het privacy statement.

Na de bevestiging van je reactie wordt je doorgestuurd naar de esd.next app. Daar kun je je profiel verder aanvullen of weer terug gaan naar de marktplaats. We sturen je ook een mail om je account te activeren en een wachtwoord te kiezen.

;

Contactpersoon

Vragen over de opdracht?
Foto
Christian Tillemans
[email protected]
06-82058229

Delen

WOZ bezwaar medewerkers (5-7 FTE)

DE ORGANISATIE: BGHU

Belastingsamenwerking gemeenten en hoogheemraadschap Utrecht – is een samenwerkingsverband op het gebied van belastingen tussen de gemeenten De Bilt, Bunnik, Houten, Lopik, Nieuwegein, Stichtse Vecht, Utrecht, Utrechtse Heuvelrug, Zeist en het Hoogheemraadschap Stichtse Rijnlanden. BghU voert namens deze partijen de heffing en invordering van lokale belastingen uit. Ook bepaalt BghU de hoogte van de WOZ-waarde voor alle onroerende zaken in deze gemeenten.

De Opdracht:

Voor het belastingjaar 2023 verwacht men een groter aantal WOZ bezwaren dan men met de eigen medewerkers kan beantwoorden. Hierom zoekt men voor een periode van +/- 3 maanden meerdere kandidaten die deze bezwaren kunnen afhandelen.

Profiel:

  • Ervaring met afwikkeling WOZ bezwaren 
  • 24-40 uur per week beschikbaar
  • Bereid om ook op locatie BghU te werken (naast Utrecht Centraal, NIET met auto bereikbaar)

Procedure:

Aanbieden kan tot en met 28 maart 2023

CV's worden dagelijks beoordeeld en indien passend direct met inhurend manager besproken

Enkel CV's die via het systeem ESD worden aangeboden worden in behandeling genomen, CV's die per mail of andere communicatiekanalen worden verzonden, worden niet in behandeling genomen.

CV's dienen voorzien te zijn van:

  • Korte motivatie
  • Beschikbaarheid:
  • Mogelijke startdatum
Aangeboden tarief is exclusief BTW, inclusief alle overige kosten


Indien ZZP’er: Wanneer een ZZP'er wordt aangeboden via een bureau dan zal de ZZP'er direct gecontracteerd worden en zullen wij met het bureau een marge overeenkomst sluiten.

Indien een ZZP’er wordt voorgesteld via een bureau dan dient onderstaande duidelijk te worden aangegeven in het voorstel:

  • Kandidaat of ZZP’er is op de hoogte van de aanbieding
  • Het inhuurtarief van de ZZP’er en de bureaumarge wordt vermeld (marges hoger dan 15 euro worden niet geaccepteerd)
  • ZZP’er is op de hoogte van de marge

Leverancier gaat ermee akkoord dat na 1850 uur de bureaumarge vervalt en de inhuuropdracht direct wordt gesloten wordt met de ZZP’er zonder dat een concurrentiebeding, relatiebeding of ander beding aan een Externe opgelegd zal worden.