Secretaresse Directie & MT

Update 14-3-2023: Deze aanvraag staat wegens voldoende kwalitatieve kandidaten on HOLD!

Werkom werkt, voor werkzoekenden én werkgevers. Wij zijn het leerwerkbedrijf van de gemeenten Zaanstad en Purmerend. Onze organisatie is jong, vernieuwend en volop in ontwikkeling. Als vraag en aanbod op de arbeidsmarkt elkaar niet vinden, zorgt Werkom voor verbinding. Dat doen wij in samenwerking met werkzoekenden, werkgevers, maatschappelijke organisaties en gemeenten.

Om mensen goed voor te bereiden op een baan bij de werkgever, bieden wij opleidingstrajecten en trainingen aan. Daarbij maken wij gebruik van onze eigen leerwerkbedrijven én van trajecten bij het bedrijfsleven. Zo werken wij samen met alle partijen aan een toekomst, waarin iedereen kan groeien. Bedrijven die mensen kansen willen bieden kunnen bij Werkom altijd terecht voor informatie, begeleiding en advies.

Ons doel is om zoveel mogelijk mensen hun eigen inkomen te laten verdienen. Daarnaast biedt Werkom voor werknemers die een beschutte werkomgeving nodig hebben, een werkplek die bij hen past.

Functie:

Als secretaresse ben je verantwoordelijk voor de organisatorische en administratieve ondersteuning van de directeur en MT-leden.

 • Je hebt een veelzijdige rol; vaak tactisch en ook veel praktisch; bijvoorbeeld agendaplanning en aanbrengen van structuur.
 • Je ondersteunt directeur en MT met het agendabeheer en het organiseren van vergaderingen en bijeenkomsten.
 • Je hebt een werkpakket, waarin complex agendabeheer dagelijks veel van je flexibiliteit en inventiviteit vraagt.
 • Ook notuleren, verslaglegging en andere administratieve taken kunnen behoren tot de werkzaamheden.

Profiel:

Je bent een echte aanpakker, energiek, klantgericht en flexibel en je doet het goed in een hectische werkomgeving. 

Je kunt prima zelfstandig werken. Je bent accuraat, kan goed plannen, organiseren en prioriteiten stellen. Wij vinden het belangrijk dat je het Nederlands zowel mondeling als schriftelijk goed beheerst. 

Je hebt ruime ervaring met office applicaties als word en outlook. Als je niet goed bekend met iBabs, Teams en SharePoint is het belangrijk dat je je nieuwe systemen en programma’s snel eigen kunt maken. 

Je hebt plezier in je werk en straalt dit ook uit. 

Je hebt een afgeronde opleiding op MBO-niveau 4 op administratief secretarieel gebied.

De Procedure:

Aanbieden kan tot en met 17 maart 2023 om 11:00 uur.

CV's zullen iedere dag worden beoordeeld en indien geschikt, direct doorgezet worden naar de klant.

Cv's dienen voorzien te zijn van:

 • Uurtarief (marktconform)
 • Beschikbaarheid kandidaat
 • Woonplaats kandidaat
 • Uren per week
 • Startdatum
 • Vakanties gepland binnen 3 maanden

Startdatum: z.s.m.

Enkel Cv's die via het systeem ESD worden aangeboden worden in behandeling genomen, Cv's die per mail of andere communicatiekanalen worden verzonden, worden niet in behandeling genomen.

Let op! Wanneer een ZZP'er wordt aangeboden via een bureau dan zal de ZZP'er direct gecontracteerd worden en zullen wij met het bureau een marge overeenkomst sluiten. Indien een ZZP’er wordt voorgesteld via een bureau dan dient onderstaande duidelijk te worden aangegeven in het voorstel:

 • Kandidaat of ZZP’er is op de hoogte van de aanbieding.
 • Het inhuurtarief van de ZZP’er en de bureaumarge wordt vermeld (marges hoger dan 15 euro worden niet geaccepteerd).
 • ZZP’er is op de hoogte van de marge.

Leverancier gaat ermee akkoord dat na 1850 uur de bureaumarge vervalt en de inhuuropdracht direct wordt gesloten wordt met de ZZP’er zonder dat een concurrentiebeding, relatiebeding of ander beding aan een Externe opgelegd zal worden.

Reageren Toch opzoek naar iets anders? Bekijk onze andere vacatures.

Contactpersoon

Vragen over de opdracht?
Foto
Christian Tillemans
[email protected]
06-82058229

Delen