Interim Creatieve Content Marketeer

Update 25-1-2023: inmiddels 3 CV's gepresenteerd bij Invest-NL

Update 27-1-2023: aanvraag gesloten wegens voldoende passende profielen

Over INVEST-NL

Nederland moet duurzamer en innovatiever. Dat vraagt om toewijding, geduld en kapitaal. Maar dat vraagt vooral om ondernemers. Echte ondernemers met echt goede plannen voor het Nederland van de toekomst. En wij zijn er om die echt goede plannen te financieren.

Dat lukt alleen met een heel goed team. Mensen die bereid zijn zich flink in te zetten, maar die zich vooral gemotiveerd voelen door onze missie en door de mogelijkheid bij ons veel en snel te leren. Je bent van harte welkom om het samen met ons waar te gaan maken.

Invest-NL wil een aantrekkelijke werkgever zijn voor divers toptalent dat verschil wil maken. Een team waar je jezelf kunt zijn, waar iedereen gelijke kansen krijgt en alles uit zichzelf kan halen, ongeacht gender, afkomst, leeftijd of geaardheid. Diverse achtergronden en gezichtspunten maken ons sterker. Zo verankeren wij onszelf in de samenleving en groeit onze denkkracht.

Op ons kantoor in Amsterdam en thuis wordt gewerkt aan complexe (financiële) vraagstukken om Nederland duurzamer en innovatiever te maken. We zijn een organisatie met korte lijnen en hebben op dit moment 75 medewerkers in dienst en hebben de ambitie om nog verder te groeien. Reken bij ons op een open en transparante sfeer, uitdagend werk en veel ruimte om te ontwikkelen.


Opdrachtomschrijving

Samen met het Hoofd Marketing en Communicatie en de Senior Digital Marketing en Communicatie Adviseur vorm jij het marketing- en communicatieteam.

Je bent in de lead van het bedenken en maken van creatieve en effectieve content met goede resultaten: je maakt engaging en doelgerichte content, zowel qua copy als beeld.

Je schrijft bijvoorbeeld over onze nieuwe programma's of financieringsvormen op de socials, stelt pakkende uitnodigingen op voor onze events, maakt explainer videos en vlogs over complexe onderwerpen, ontwikkelt infographics of je werkt aan blogs of podcasts om doelgroepen naar onze website toe te trekken. Ook ben je eerstverantwoordelijk voor het up-to-date houden van onze website, doorontwikkeling van onze huisstijl en samen met je collega’s voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Je begrijpt de doelen van wat je maakt en kunt op basis hiervan testen, tweaken en aanpassen. Je bent actief bezig met nieuwe ideeën om onze content elke dag nog beter te maken. In welke vorm dan ook.

Met jouw SEO-geoptimaliseerde teksten wordt de content gemakkelijk gevonden en leidt je prospects, partners en klanten naar relevante call-to-actions op de website. Je bouwt de site uit met nieuwe pagina’s met copy en beeld voor nieuwe financieringsprogramma’s, financiële diensten of klant/medewerker stories. Je werkt hierbij nauw samen met onze externe (creatieve) bureau’s. Ook onderhoud je de sociale media en weet je een steeds grotere groep followers en interactie te creëren.


CV wensen en eisen:

  • Affiniteit met innovatie en de transitie naar een carbon neutrale en circulaire economie (onze thema’s: Circulaire Economie, Agri-Food, Decarbonisatie van de industrie, Deep Tech en Zorg)
  • Een afgeronde HBO-opleiding (marketing of communicatie gerelateerd)
  • Ten minste 3-5 jaar relevante werkervaring in marketingcommunicatie of content marketing
  • Jij hebt het talent om ingewikkelde onderwerpen helder en duidelijk te verwoorden: je hebt een klantgerichte schrijfstijl en een uitstekende schrijfvaardigheid. Je weet precies hoe je content maakt die inspeelt op de behoefte van de verschillende doelgroepen
  • Je hebt kennis van opmaak, publicatie- en analysetools. Bijvoorbeeld: Photoshop, Premiere Rush, Buffer, website CMS, Spotler en Google Analytics en Search Console
  • Een sterk conceptueel denkvermogen en een hands-on en self-starting mentaliteit met grote realisatiekracht
  • De competenties creatief, initiatiefrijk, resultaatgericht en ondernemend beschrijven jou

de procedure:

  • Aanbieden kan tot en met donderdag 2 februari 2023 13h00. LET OP: CV’s worden dagelijks beoordeeld en indien passend ter beoordeling aan de klant verzonden. Indien hier een match uit volgt kan de aanvraag eerder sluiten
  • CV's dienen voorzien te zijn van een motivatie
  • Let op! Wanneer een zzp'er wordt aangeboden via een bureau dan zal de ZZP'er direct gecontracteerd worden en zullen wij met het bureau een marge overeenkomst sluiten.


Deze vacature is ingetrokken op 27-1-23 om 13:18. Reageren is niet meer mogelijk.
Toch opzoek naar iets anders? Bekijk onze andere vacatures.

Contactpersoon

Vragen over de opdracht?
Foto
Christian Tillemans
[email protected]
06-82058229

Delen