) ;

Reageren

Arts/Medisch Coördinator Vaccineren

Vul je naam en emailadres in, upload je CV, laat je tarief achter en schrijf eventueel een motivatie.

Reactie als
Wil je als leverancier van professionals een kandidaat voordragen? Registreer je bedrijf of log in.

Je tarief ex. BTW.

Door op de knop 'Reageren' te drukken geef je ons toestemming om een account voor je te maken en voor de verwerking van je gegevens volgens het het privacy statement.

Na de bevestiging van je reactie wordt je doorgestuurd naar de esd.next app. Daar kun je je profiel verder aanvullen of weer terug gaan naar de marktplaats. We sturen je ook een mail om je account te activeren en een wachtwoord te kiezen.

;

Contactpersoon

Vragen over de opdracht?

Delen

Arts/Medisch Coördinator Vaccineren

De organisatie

De Veiligheidsregio Kennemerland (VRK) werkt voor de negen gemeenten in de regio. Zij bestaat uit GGD (waaronder de Ambulancezorg), de Brandweer, Veiligheidsbureau, Landelijke Meldkamer Samenwerking Noord-Holland en de ondersteunende afdelingen.

GGD Kennemerland is onderdeel van de Veiligheidsregio Kennemerland en bewaakt, beschermt en bevordert de volksgezondheid van de ruim een half miljoen inwoners van de Veiligheidsregio Kennemerland. Zij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor de burgers. GGD Kennemerland is een energieke organisatie met meer dan 300 medewerkers en bestaat uit Preventie, Advies & Crisis, Jeugdgezondheidszorg en Ambulancezorg. Zij voeren een verscheidenheid aan taken uit: van consultatiebureau tot Geneeskundige Hulpverlening bij Ongevallen en Rampen, van infectieziektebestrijding tot medische milieukunde.
De GGD Kennemerland heeft een projectorganisatie opgezet om de taken die zij heeft gekregen tijdens de COVID-19 pandemie te kunnen uitvoeren. De afdeling Vaccinatie is hier een onderdeel van. De organisatie wordt bemenst door medewerkers die in dienst zijn bij de GGD en externe, tijdelijke medewerkers.

Functie en taken

Je bent eindverantwoordelijk arts voor het COVID-19 vaccinatieproces op de vaccinatiestraten en mobiele locaties.

Taken:

 • Je bent aanspreekpunt voor medische vragen van collega’s en neemt hierin besluiten volgens geldende richtlijnen en protocollen
 • Je raadpleegt de stafarts over eventueel te maken uitzonderingen op protocollen en richtlijnen en vragen die je zelf niet voldoende kunt beantwoorden.
 • Je bent verantwoordelijk voor het adequaat medisch handelen bij (ernstige) bijwerkingen en het begeleiden van de cliënt, het aansturen van collega’s, medicatie toedienen en/of besluiten of ambulance nodig is
 • Je bent verantwoordelijk voor eventuele nazorg van cliënten
 • Je werkt zonodig nieuwe collega’s in
 • Bij foutieve toediening van een vaccin, registreer je dit in de betreffende systemen en meldt dit bij de betreffende instanties. Tevens meld je ernstige bijwerkingen bij Lareb en je hebt zonodig overleg met de cliënt.
 • Je bent verantwoordelijk voor het up to date houden van de inhoud van de shock box en vult tekorten aan of overlegd hierover met de stafarts. Je kan met de inhoud van de shock box omgaan.

Functie-eisen

 • Een afgeronde opleiding Geneeskunde en BIG-registratie
 • Recente werkervaring in de directe patiëntenzorg;
 • Communicatief sterk, empatisch vermogen en pro-actief
 • Affiniteit met en in staat zijn om kennis over te dragen
 • De e –learnings: ‘Covid-19 vaccin’ ‘Bereiden vaccin’, ‘Gebruik van CoronIT’ , Medisch supervisor” hebben gevolgd

Het aantal uren is bespreekbaar maar er wordt verwacht dat de kandidaat minimaal 16 uur per beschikbaar is en flexibel inzetbaar is. Dit houdt in ook op zaterdag en 2x per week s'avonds tot 20:00 uur.
Er wordt gewerkt op 5 verschillende locaties in de regio en daarnaast nog op een aantal wisselende mobiele locaties.
De vaste locaties zijn in Velsen Noord, IJmuiden, Haarlem, Hoofddorp en Nieuw Vennep.

PROCEDURE

Aanbieden kan tot en met vrijdag 27 januari 2023 12h00.

Startdatum: z.s.m.

Enkel CV's die via het systeem ESD worden aangeboden worden in behandeling genomen, CV's die per mail of andere communicatiekanalen worden verzonden, worden niet in behandeling genomen.

CV's dienen voorzien te zijn van:

 • Korte motivatie
 • Beschikbaarheid:
 • Mogelijke startdatum