HR Administrator/Payroll specialist (0.6-0.8 FTE)

ALGEMEEN

Je komt terecht in een multidisciplinair team van professionals in een uitdagende maar gezellige omgeving. De schoolgemeenschap is internationaal, wat betekent dat zowel het onderwijsprogramma als alle zakelijke communicatie in het Engels is. Hotelschool The Hague heeft in 90 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd; het resultaat van het gestructureerde en innovatieve onderwijsprogramma en de ervaring en kwaliteit van onze medewerkers, instructeurs en docenten.

Afdeling HR

De HR-afdeling is de afdeling van Hotelschool Den Haag die HR-ondersteuning biedt. Bij ons werk je in een ambitieuze, gedreven, vriendelijke en informele omgeving en werk je met een divers team van HR-professionals. Je werkt nauw samen met de andere HR-beheerder en de HR-coördinator. De HR-afdeling professionaliseert en digitaliseert momenteel het merendeel van de HR-processen door de implementatie van een nieuw HR-systeem: Hr2Day.

Als HR Administrator/Payroll specialist werk je meestal op de campus in Den Haag, maar moet bereid zijn en werken op onze campus in Amsterdam wanneer dat nodig is. 

functiebeschrijving

De HR Administrator/Payroll specialist behandelt alle verzoeken en vragen die gesteld of verzonden worden naar de HR Servicedesk. De taken hebben betrekking op HR-ondersteuning/payroll en dagelijkse beschikbaarheid. Het kan gaan om het organiseren van de invoer van gegevens voor de start van interne processen voor een nieuwe medewerker, een functiewijziging of een werknemer die vertrekt of een werknemer die met pensioen gaat. Het regelen van zwangerschapsverlofaanvragen bij UWV, een verzoek bij ons expatbedrijf voor een 30%-regeling of het beantwoorden van vragen over loonstaten, salarismutaties, pensioen, berekeningen van Transitievergoeding, etc. .

Daarnaast ondersteunt de HR-beheerder het payrollproces. Onze payroll wordt uitbesteed, maar de HR-beheerder informeert onze leverancier over mutaties en aanpassingen die nodig zijn en controleert de aanpassingen die zijn gedaan voordat de payroll uitgaat. Omdat we in de flexibele wereld van het onderwijs werken, zijn er maandelijks veel mutaties.

Momenteel zitten we nog in de implementatiefase van het digitaliseren van de HR-processen. Dit betekent dat de HR-beheerder operationeel betrokken zal zijn bij het invoeren van gegevens in systemen voor processen. Na de implementatie zal de focus van de HR Administrator zich richten op het controleren van gegevens (vanaf oktober) en het adviseren van de organisatie over verbeteringen voor processen , bijvoorbeeld wanneer er wijzigingen zijn in de arbeidsovereenkomst. 

Kandidaatprofiel

Je werkt gepassioneerd met cijfers, interpreteert gegevens en past wet- en regelgeving toe, bewaakt de kwaliteit en het overzicht van de (salaris)administratie, coördineert de samenstelling van managementinformatie en verbetert de inrichting van de (salaris)administratie, inclusief processen.

Je hebt/bent:

 • Ervaring met het werken in een HR-beheerder / salarisspecialistfunctie, bij voorkeur in een internationale omgeving
 • Vaardig in MS Office en HRM-systemen, bij voorkeur HR2day
 • Kunnen werken in zowel geschreven als gesproken Nederlands en Engels
 • Goed georganiseerd, betrouwbaar en servicegericht
 • Een teamspeler met een flexibele, collaboratieve en can-do mentaliteit
 • Het vermogen om zelfstandig te werken terwijl je deel uitmaakt van een team;
 • Een proactieve houding ten aanzien van het oplossen van problemen;

Procedure

Aanbieden kan tot en met vrijdag 29 september 2022 13h00.

Aanbiedingen worden dagelijks beoordeeld, passende kandidaten zullen dezelfde dag nog worden doorgezet. Indien er eerder dan 29 september een geschikte kandidaat is gevonden, dan sluit de aanvraag. Hiermee proberen wij te voorkomen dat kandidaten te lang moeten wachten op uitsluitsel en niet meer beschikbaar zijn na sluitingsdatum van de procedure.

CV's dienen voorzien te zijn van:

 • Korte motivatie
 • Beschikbaarheid:
 • Mogelijke startdatum

Kandidaat is een ZZP’er of in loondienst. Indien ZZP’er, dient het volgende vermeldt te worden:

 • Kandidaat is op de hoogte van de aanbieding
 • Bureaumarge
 • Bevestiging dat kandidaat op de hoogte is van de bureaumarge

Wanneer een ZZP'er wordt aangeboden via een bureau dan zal de ZZP'er direct gecontracteerd worden en zullen wij met het bureau een marge overeenkomst sluiten. 


Reageren Toch opzoek naar iets anders? Bekijk onze andere vacatures.

Contactpersoon

Vragen over de opdracht?
Foto
Christian Tillemans
[email protected]
06-82058229

Delen