Coördinator Personeels- en Salarisadministratie

Omschrijving van de functie

Op 1 januari 2022 is een nieuw e-HRM systeem (AFAS) geïmplementeerd. De komende tijd staat in het teken van het verder professionaliseren en automatiseren van de administratieve Hr-processen. Ter versterking zijn we tijdelijk op zoek naar een Coördinator Personeels- en Salarisadministratie.

Als coördinator PSA zorg jij voor het stroomlijnen van de HR-salarisprocessen en de optimale aansluiting op de financiële processen (afdeling Finance & Control). Hieronder valt het beschrijven van de processen en zorgdragen voor een soepele aanlevering aan de accountant. Ook ben je aanspreekpunt voor de manager HR met betrekking tot personeels- en salaris gerelateerde vraagstukken, draag je bij aan een goede verbinding binnen het team en met andere afdelingen. Je draagt zorg voor het opstellen van een meerjarenformatie, kostenanalyses t.b.v. de CAO besprekingen en het samenstellen van HR-(management)informatie uit AFAS voor verschillende doeleinden. Je signaleert verbeterpunten en neemt initiatief om verbetervoorstellen te doen m.b.t. efficiënte en duurzame inrichting van de salarisadministratie.

Omschrijving van het profiel

  • Coördinator salarisadministrateur met circa 5 jaar relevante werkervaring;
  • Een afgeronde hbo-opleiding salarisadministratie en/of VPS;
  • Aantoonbare kennis van en ervaring met AFAS;
  • Goede kennis van Excel;
  • Analytisch sterk, klantgericht en communicatief sterk (zowel mondeling als schriftelijk).

Aantal uur: 24-32 uur per week. Voorkeur voor 24 uur per week.
Duur van de opdracht: 6 maanden met optie op verlenging
Startdatum: z.s.m.

Aanbieden op deze aanvraag kan tot donderdag 12 mei 11:00 uur

Let op! Wanneer een zzp'er wordt aangeboden via een bureau dan zal de ZZP'er direct gecontracteerd worden en zullen wij met het bureau een marge overeenkomst sluiten.

Deze vacature is ingetrokken op 31-5-22 om 15:35. Reageren is niet meer mogelijk.
Toch opzoek naar iets anders? Bekijk onze andere vacatures.

Contactpersoon

Vragen over de opdracht?

Delen