Reageren

Senior Technisch Applicatiebeheerder Server applicaties

Vul je naam en emailadres in, upload je CV, laat je tarief achter en schrijf eventueel een motivatie.

Reactie als
Wil je als leverancier van professionals een kandidaat voordragen? Registreer je bedrijf of log in.

Je tarief ex. BTW.

Door op de knop 'Reageren' te drukken geef je ons toestemming om een account voor je te maken en voor de verwerking van je gegevens volgens het het privacy statement.

Na de bevestiging van je reactie wordt je doorgestuurd naar de esd.next app. Daar kun je je profiel verder aanvullen of weer terug gaan naar de marktplaats. We sturen je ook een mail om je account te activeren en een wachtwoord te kiezen.

Contactpersoon

Vragen over de opdracht?

Delen

Senior Technisch Applicatiebeheerder Server applicaties

Senior technisch applicatiebeheerder server applicaties

Opdracht omschrijving

De afdeling iNFO is op zoek naar drie senior technisch applicatiebeheerders. Deze beheerders zijn samen met de andere technisch applicatiebeheerders verantwoordelijk voor de instandhouding van het applicatielandschap, de ICT werkplek bij de provincie Groningen en een aantal externe klanten van de provincie Groningen.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die zich in wil zetten voor alle werkzaamheden op het gebied van technisch applicatiebeheer. Hierbij kun je denken aan onder andere het beheer van databases en het beheer van server applicaties.

De afdeling iNFO maakt gebruik van diverse technologieën waaronder: webhosting via Microsoft IIS, Apache HTTPD en Apache Tomcat. Als databases wordt gebruikt gemaakt van Microsoft SQL server en Oracle. Tevens wordt er gewerkt met Windows Server 2008, 2012 en Windows Server 2016 en Windows 10 voor de werkplek. Verder wordt er gebruik gemaakt van Xenapp, Citrix en VMWare.

Competenties

- Klantgericht: We ondersteunen een grote organisatie met veel verschillende diensten. We vinden het belangrijk om ons klantgericht op te stellen zodat we het brede vraagaanbod zo goed mogelijk kunnen invullen. We werken in een team dat voor elkaar klaar staat en dat staat voor de diensten die we leveren.

- Communicatief vaardig: Het team is verantwoordelijk voor de oplossing van incidenten, het ondersteunen van de helpdesk bij het beantwoorden van klantvragen en het onderhouden van contact met onze leveranciers.

- Gedreven: Doordat we een grote verscheidenheid aan applicaties ondersteunen kun je je ontwikkelen tot specialist in verschillende technieken.

- Flexibel: Wij werken in een dynamische organisatie. Er gebeurt veel en niet alles loopt daardoor zoals verwacht.

- Zelfstandig: We hebben een klein team voor de grote omgeving die we ter beschikking stellen. Dat betekent dat alle teamleden een grote mate van zelfstandigheid aan de dag moeten leggen om alle uitdagingen het hoofd te bieden.

- Samenwerken: met een klein team worden meer dan 400 server- en client applicaties beheerd. Samenwerking is derhalve zeer belangrijk. We zoeken een echte teamspeler.

- Oplossingsgericht : Meedenken met de klant en bijdragen tot een oplossing.

Inhoudelijke CV eisen

 • HBO denk- en werkniveau (bij voorkeur Technisch Informatica of vergelijkbaar)
 • Aantoonbaar meerdere jaren werkzaam als Technisch Applicatiebeheerder in een back-end omgeving in een overheidsorganisatie.
 • Bereidheid tot werken buiten kantoortijden.
 • Kennis en ervaring met :
 • Oracle databases (Toad , SQL developer).
 • Microsoft SQL Server 2008R2 en 2014
 • Webhosting met Microsoft IIS, Apache HTTPD, Glassfish en Apache Tomcat
 • Windows Server 2008 R2/2012/2016, Windows 10.
 • Ivanti Workspace Manager en Ivanti Automation Manager
 • Powershell scripting
 • Kennis en ervaring van GIS applicaties (Esri) en FME (ETL-tooling) is een pré.

Inhoudelijke CV wensen

 • Zelfstandig en in teamverband kunnen werken.
 • Certificering van bovenstaande eisen is een pré.
 • Kennis van systemen als Topdesk, Coda, Corsa, Crescendo, McMain, [email protected], IBM Filenet is een pré. >> korte opsomming alle SL1 en SL2 applicaties
 • Goede kennis van Oracle en SQL-Server databases.
 • Kennis van Ivanti automation manager
 • Ervaring met Agile/Scrum/ITIL werkmethode(s).

Aanbieden op de aanvraag kan tot vrijdag 6 mei 10:00 uur.
Binnengekomen aanbiedingen worden dagelijks beoordeelt en doorgezet naar de klant.