Reageren

Adviseur Public Affairs en Relatiemanagement

Vul je naam en emailadres in, upload je CV, laat je tarief achter en schrijf eventueel een motivatie.

Reactie als
Wil je als leverancier van professionals een kandidaat voordragen? Registreer je bedrijf of log in.

Je tarief ex. BTW.

Door op de knop 'Reageren' te drukken geef je ons toestemming om een account voor je te maken en voor de verwerking van je gegevens volgens het het privacy statement.

Na de bevestiging van je reactie wordt je doorgestuurd naar de esd.next app. Daar kun je je profiel verder aanvullen of weer terug gaan naar de marktplaats. We sturen je ook een mail om je account te activeren en een wachtwoord te kiezen.

Contactpersoon

Vragen over de opdracht?

Delen

Adviseur Public Affairs en Relatiemanagement

Omschrijving van de opdracht en aanleiding
Wij zijn op zoek naar een tijdelijke medewerker PA en relatiemanagement vanwege het vertrek van een collega. We bieden een uitdagende klus waarvoor wij zoeken naar een medewerker met de nodige ervaring en die in staat is meteen een aantal lopende zaken op te pakken. Maar ook mee te denken, adviseren en implementeren van het advies stakeholders management. Een stevige senior adviseur met sterke politiek, bestuurlijke voelsprieten, organisatiekracht en een zelfstarter.


De afdeling communicatie van SBB is een team van 13 medewerkers. We zijn in ontwikkeling naar een meer strategische, corporate afdeling communicatie. Stakeholdersmanagement en PA is daarbij een nieuwe tak binnen de afdeling die we aan het ontwikkelen zijn, en naast de ontwikkeling is het ook handen aan de ploeg omdat de ingezette lijn ook al vorm en inhoud te geven. Daarmee leren we ook iedere dag in de praktijk en we zetten de geleerde lessen om in beleid.

We vragen van de senior om de relaties met de Kamerfracties te onderhouden op onze beleidsterreinen. Ook monitort de senior de Kamerdebatten op onze beleidsonderwerpen, deelt de uitkomsten daarvan met de directie en de collega’s van de beleidsafdeling. Ook adviseert de senior gevraagd en ongevraagd naar aanleiding van de politieke signalen. De senior is de trekker van de werkbezoeken die één keer per maand worden georganiseerd voor bestuur, directie en Kamerleden. En is hoeder van het corporate event van SBB het SBB diner.

Profiel
iemand met aantoonbare lobby/pa ervaring bij een bedrijf of publieke organisatie. Een ervaren senior die de lopende zaken meteen kan oppakken en mee kan denken over de implementatie van het advies dat we hebben uitgezet bij een extern bureau, met betrekking tot het opzetten van ons relatiemanagement. Het betreft een tijdelijke functie die we nu snel willen vervullen vanwege het vertrek van een medewerker naar een andere baan.

Duur van de opdracht: 4 maanden met optie op verlenging
Startdatum: z.s.m.
Aanbieden op deze aanvraag kan tot dinsdag 3 mei 12:00 uur

Let op! Wanneer een zzp'er wordt aangeboden via een bureau dan zal de ZZP'er direct gecontracteerd worden en zullen wij met het bureau een marge overeenkomst sluiten.