Reageren

Team Coördinator Onderwijsdeskundige Kwalificeren en Examineren

Vul je naam en emailadres in, upload je CV, laat je tarief achter en schrijf eventueel een motivatie.

Reactie als
Wil je als leverancier van professionals een kandidaat voordragen? Registreer je bedrijf of log in.

Je tarief ex. BTW.

Door op de knop 'Reageren' te drukken geef je ons toestemming om een account voor je te maken en voor de verwerking van je gegevens volgens het het privacy statement.

Na de bevestiging van je reactie wordt je doorgestuurd naar de esd.next app. Daar kun je je profiel verder aanvullen of weer terug gaan naar de marktplaats. We sturen je ook een mail om je account te activeren en een wachtwoord te kiezen.

Contactpersoon

Vragen over de opdracht?

Delen

Team Coördinator Onderwijsdeskundige Kwalificeren en Examineren

Omschrijving van de opdracht en aanleiding
De team coördinator heeft ervaring als leidinggevende en is in staat projectmatig te werken. Hij/zij bent resultaatgericht en beschikt over een helicopterview en informeert en adviseert de teamleider K&E en andere interne betrokkenen. Hij/zij heeft gevoel voor politieke verhoudingen en kan verschillende belangen behartigen en verdedigen.


In grote lijnen ziet je functie er als volgt uit:
Het team Kwalificeren en examineren (K&E) is een hecht en betrokken team en bestaat uit 22 teamleden. Altijd bereid om met elkaar mee te denken, elkaar te helpen en ze maken zich samen sterk voor een goed resultaat. Je vertaalt de doelen van de afdeling K&E naar resultaat- en ontwikkel afspraken met je teamleden. Je voert de gesprekken uit de HR-cyclus en bewaakt de voortgang van de gemaakte afspraken. Waar nodig stuur je bij.

Profiel

  • Geeft hiërarchisch leiding aan een team van ongeveer 10-15 adviseurs. Begeleidt, instrueert, coacht en motiveert het team op basis van situationeel leiderschap.
  • Vertaalt de doelen van de afdeling K&E naar resultaat- en ontwikkelafspraken met je teamleden en ondersteunt daarin ook de ingezette teamverandering.
  • Voert de gesprekken uit de HR-cyclus en bewaakt de voortgang van de gemaakte afspraken stuurt waar nodig bij.
  • Plant de werkzaamheden en verdeelt de producten binnen het team in afstemming met teamcoördinator en teamleider.
  • Draagt zorg voor de portefeuille processen en systemen in combinatie met kwaliteitszorg.

Competenties

  • Resultaat gerichte werkhouding
  • Inzicht in processen
  • Analytisch vermogen
  • Samenwerken
  • Proactiviteit

SBB beoogt een goede teamleider die niet zo zeer inhoudelijk technische kennis nodig heeft maar het team kan aansturen en begeleiden.
De beste kandidaat heeft in ons inzien ruime ervaring met een soortgelijke rol en kan het team op de juiste manier coördineren.

Let op! Wanneer een zzp'er wordt aangeboden via een bureau dan zal de ZZP'er direct gecontracteerd worden en zullen wij met het bureau een marge overeenkomst sluiten.

Aanbieden op deze aanvraag kan tot dinsdag 3 mei 12:00 uur