Senior Productmanager Run

Senior Productmanager Run

Omschrijving Project/Werkzaamheden
In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de inhoud van de examens én de klantprocessen van meerdere doelgroepen. Hierbij is het belangrijk dat de juiste doelen worden gesteld, er knopen worden doorgehakt en we de kwaliteit van de examenproducten en bijbehorende dienstverlening voor onze klant verhogen. Ook geef je aanwijzingen en feedback aan de Productmanager en Assistent Productmanager.

Wat wordt er van je verwacht?
Je houdt de ontwikkelingen in het vak en relevante wetgeving bij én vertaalt deze naar concrete aanpassingen voor de examens waar jij verantwoordelijk voor bent. Je verliest de klant nooit uit het oog. Je fungeert als een spin in het web en zoekt actief de samenwerking op met interne en externe stakeholders. Je stemt af met inhoudsdeskundigen, beleidsmedewerkers van het ministerie, vakorganisaties en de opleidingsbranche. Netwerken gaat je goed af en daardoor ben je in staat in korte tijd een stevig netwerk op te bouwen.

Kwaliteit, betrouwbaarheid en integriteit
Wij actualiseren en vernieuwen onze examens en diensten continu, zodat deze voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit, betrouwbaarheid en integriteit. Daarmee leveren wij een belangrijke bijdrage aan de verkeersveiligheid en vakbekwaamheid. Het team staat voor open communicatie en transparante besluitvorming.

Eisen
  • Een afgeronde HBO of WO opleiding met relevante studierichting (bijvoorbeeld onderwijskunde);
  • Circa 5 tot 7 jaar werkervaring binnen productmanagement of een soortgelijke functie;
  • Affiniteit met processen en de bijbehorende werking van systemen;
  • Kennis van toetstechniek en wetgevingstrajecten;
  • Gevoel voor politiek/bestuurlijke verhoudingen;
  • Ervaring en affiniteit met projectmatig werken.

Waar ligt jouw kracht? 
Je bent een klant-en kwaliteitsgericht persoon én bezit een flinke dosis overtuigingskracht. Je toont initiatief en kunt snel schakelen, want je bent verantwoordelijk voor meerdere examendoelgroepen tegelijkertijd. Je bent iemand die de wensen van de klant, de sector en stakeholders samenbrengt en vertaalt naar concrete voorstellen. Jouw communicatieve vaardigheden zijn sterk. Door samenwerken en motiveren bereik je de doelen die je met jouw team hebt opgesteld.

De afdeling Productmanagement CCV
De afdeling Productmanagement van de divisie CCV werkt aan ruim 200 verschillende examens, voor 20 verschillende doelgroepen in de mobiliteits- en transportsector. Denk aan bus-, taxi- en vrachtwagenchauffeurs. Ook ontwikkelen wij examens voor de lucht-, binnen- en recreatievaart. Een andere activiteit is het certificeren van opleidingen voor nascholing en het toezicht houden op de gecertificeerde opleidingsactiviteiten en examentrajecten. Ons enthousiaste en deskundige team zorgt voor producten en diensten die aansluiten bij de wensen en eisen van de klant en de sector waarin de klant zich begeeft. Dit doen we samen met een netwerk van externe deskundigen. De afdeling heeft 45 medewerkers en is sterk groeiend. We zoeken meerdere collega’s om de teamindeling ‘Run’ (beheer en onderhoud), ‘Change’ (vernieuwing en projecten) en ‘Certificering & Toezicht’ te realiseren.

Aanbieden kan tot 25 februari 11:00 uur
Vragen stellen kan tot 17 februari 10:00 uur


Deze vacature is ingetrokken op 25-3-22 om 14:34. Reageren is niet meer mogelijk.
Toch opzoek naar iets anders? Bekijk onze andere vacatures.

Contactpersoon

Vragen over de opdracht?

Delen