Hoofd ICT en Onderwijs

Het AMC-VUMC zoekt een Hoofd ICT en Onderwijs

De directie van het Instituut Onderwijs en Opleiden (IOO) van de Faculteit der Geneeskunde zoekt een Hoofd voor de afdeling ICT en Onderwijs. Het Instituut is ingebed in het Amsterdam UMC (locatie Meibergdreef). Het Hoofd ICT en Onderwijs is verantwoordelijk voor de dagelijks leiding van de afdeling ICT en Onderwijs (ICTO). Het team bestaat uit 10 fte.

ICTO bevindt zich in een aantal spanningsvelden. Het heeft enerzijds te maken met de ICT-inrichting van de Universiteit van Amsterdam en anderzijds met ICT keuzes in het Amsterdam UMC. Daarbij komt dat het Amsterdam UMC ook na een juridische fusie op het gebied van het onderwijs, nauw moet samenwerken met zowel de Vrije Universiteit als de Universiteit van Amsterdam. Daarnaast wordt er binnen het IOO nagedacht over de gewenste interne structuur van de ondersteunende organisatie, mede in relatie tot de inhoudelijke eindverantwoordelijkheid van opleidingen Geneeskunde en Medische Informatiekunde.

Het Hoofd ICT en Onderwijs ontwikkelt samen met het ICTO-team en het managementteam van IOO een nieuwe missie en visie voor het ICTO-team. In deze missie en visie wordt blijk gegeven van zowel de ontwikkeltaak als de beheerstaak van het team. Uit deze discussies en analyse volgt een advies wat betreft de toekomstige positionering van ICTO en een mede daarop gebaseerd advies over gewenste kwalitatieve en kwantitatieve bezetting voor het ICTO-takenpakket.

Functie-eisen

  • HBO/WO werk en denk niveau
  • Ervaring met het managen van (functioneel) applicatie-teams
  • Ervaring met complexe organisatie problemen
  • Ervaring met verandermanagement
  • Ervaring met leveranciersmanagement
  • Ervaring in een vergelijkbare organisatie
  • Ervaring binnen het onderwijs is een prĂ©

Aanbieden kan tot 22-10 11:00 uur

Deze vacature is ingetrokken op 15-12-21 om 11:06. Reageren is niet meer mogelijk.
Toch opzoek naar iets anders? Bekijk onze andere vacatures.

Contactpersoon

Vragen over de opdracht?

Delen