Projectleider Fysieke Werkplekken OneView

Projectleider aanpassen fysieke werkplekken voor OneView bij de Dienst ICT van het Amsterdam UMC.

Er is een alliantie en bestuurlijke fusie tussen AMC en VUmc. De organisatorische samenvoeging van de ICT-diensten van AMC en VUmc tot één Dienst ICT voor Amsterdam UMC heeft inmiddels plaats gevonden. De harmonisatie van de ICT-voorzieningen van AMC en VUmc zijn inmiddels gestart. Veel omgevingen en applicaties zullen geharmoniseerd worden in de komende jaren waaronder ook de huidige VDI werkplekomgevingen van AMC (CDW)en VUmc (VIEW)

Amsterdam UMC beschikt in het totaal over 21.000 werkplekken. Het programma OneView levert een geharmoniseerde werkplekomgeving voor Amsterdam UMC op.

Opdrachtomschrijving

Sinds de start van de alliantie is de Dienst ICT zich aan het voorbereiden op een complexe transitie van twee omvangrijke ICT-voorzieningen van respectievelijk AMC en VUmc naar één gemeenschappelijke ICT-infrastructuur. Voor Amsterdam UMC is de beschikbaarheid van moderne, robuuste en veilige ICT-voorzieningen van essentieel belang om de alliantievorming tot een succes te maken en de digitale ambities op het gebied van zorg, onderzoek en onderwijs waar te maken.

Onderdeel van deze transitie is het programma OneView dat voorziet in het gereedmaken van de werkplekken, zodat deze met het nieuwe Amsterdam UMC account gebruikt kunnen worden. Het betreft in totaal zo’n 21.000 fysieke endoints als 15.000 virtuele machines en waar nodig geschikt worden gemaakt (geremedieerd) voor het nieuwe Amsterdam UMC-account.

Resultaat: Het remediëren van alle fysieke endpoints, zodat deze gebruikt kunnen worden met het nieuwe Amsterdam UMC-account. En het voorbereiden van de migratiescripts op de endpoints, zodat als een medewerker naar Amsterdam UMC gemigreerd wordt de noodzakelijke aanpassingen op de werkplek voor die gebruiker uitgevoerd worden. Onderdeel is het aanpassen van Imprivata OneSign, met bijbehorende migratiescripts.

Gewenste opleverdatum:Q1-2022

Als lid van het OneView programmateam heb je binnen de Dienst ICT van het Amsterdam UMC een zelfstandige en uitdagende functie. Je stelt op basis van de te remediëren endpoints een planning op, organiseert en bewaakt de remediatie progressie. Leidraad is het reeds opgestelde impact op endpoints document.

Je draagt het doel van het programma uit, begeleidt het test- en remediatietraject en de daaraan aanverwante administratieve handelingen. Je onderhoudt het contact met afdelingshoofden en coacht en stuurt het endpoint remediatie projectteam aan.

Je werkzaamheden bestaan daarnaast onder andere uit:

· Organiseren van workshops en informatiebijeenkomsten;

· Aanleveren van adequate rapportage;

· Anticiperen gedurende de looptijd van het project op veranderende omgevingsfactoren;

Overdragen van kennis, informatie en processen naar de beheerorganisatie.

Functie-eisen

Je bent praktisch ingesteld, bedreven in het leiden van projecten en je vindt het extra boeiend om in een complexe werkomgeving te werken. Verder beschik je over:

· Hbo- werk en denkniveau;

· Ervaring met projecten waarin grootschalige aanpassingen van endpoints uitgevoerd zijn;

· Goede communicatieve vaardigheden en beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

De vaardigheid om resultaat- en klantgericht te werken en anderen hiertoe te motiveren dat ook te doen; Een goede dosis humor, positief ingesteld (“can do” mentaliteit), gericht op samenwerking.

Aanbieden kan tot 20-10 14:00 uur

Eventuele gesprekken vinden plaats in week 43

Reageren Toch opzoek naar iets anders? Bekijk onze andere vacatures.

Contactpersoon

Vragen over de opdracht?

Delen