Technisch Projectleider Applicatie Remediatie

Voor het AMC VUMC in Amsterdam zoeken wij een Technisch Projectleider Applicatie Remediatie 36 uur per week.


Deadline voorstellen kandidaten donderdag 14 oktober 12 uur.


Aanvullende informatie over de Dienst ICT van het Amsterdam UMC:

Er is een alliantie en bestuurlijke fusie tussen AMC en VUmc. De organisatorische samenvoeging van de ICT-diensten van AMC en VUmc tot één Dienst ICT voor Amsterdam UMC heeft inmiddels plaats gevonden. De harmonisatie van de ICT-voorzieningen van VUmc en AMC zijn inmiddels gestart. Veel omgevingen en applicaties zullen geharmoniseerd worden in de komende jaren waaronder ook de huidige VDI werkplekomgevingen van AMC (CDW)en VUmc (VIEW)

Amsterdam UMC beschikt in het totaal over 21.000 werkplekken en ruim 35.000 accounts.

Opdrachtomschrijving:

Doelstelling/Achtergrond:

Gebruikersmigratie bij de Dienst ICT van het Amsterdam UMC.

Sinds de start van de fusie is de Dienst ICT zich aan het voorbereiden op een complexe transitie van twee omvangrijke ICT-voorzieningen van respectievelijk AMC en VUmc naar één gemeenschappelijke ICT-infrastructuur. Voor Amsterdam UMC is de beschikbaarheid van moderne, robuuste en veilige ICT-voorzieningen van essentieel belang om de alliantievorming tot een succes te maken en de digitale ambities op het gebied van zorg, onderzoek en onderwijs waar te maken.

Onderdeel van deze transitie is het programma dat voorziet in de migratie van gebruikers, applicatie-autorisaties en -instellingen naar de nieuwe werkplek en nieuwe Active Directory. Het betreft in totaal zo’n 35.000 accounts die samen ruim 2.000 applicaties gebruiken. Ook de applicaties moeten worden gevalideerd en waar nodig geschikt worden gemaakt (geremedieerd) voor het nieuwe Amsterdam UMC-account.

Resultaat: bijdragen aan de succesvolle migratie van gebruikers, applicatie-autorisaties en -instellingen naar de nieuwe werkplek en nieuwe Active Directory.

Gewenste opleverdatum:Q3-2022

Resultaatgebieden:

Als lid van het Applicatie Validatie en Remediatie Team heb je binnen de Dienst ICT van het Amsterdam UMC een zelfstandige en uitdagende functie. Je stelt de planning op, organiseert en bewaakt de validatie- en remediatie progressie. Je draagt het doel van het programma uit, brengt de benodigde technische informatie over en begeleidt het test- en remediatietraject en de daaraan aanverwante administratieve handelingen. Je onderhoudt het contact met afdelingshoofden en coacht en adviseert collega's in diverse disciplines.

Je werkzaamheden bestaan daarnaast onder andere uit:

  • Aanleveren van adequate rapportage;
  • Anticiperen gedurende de looptijd van het project op veranderende omgevingsfactoren;
  • Overdragen van kennis, informatie en processen naar de beheerorganisatie.


Functie-eisen vakinhoudelijk:

Je bent praktisch ingesteld, bedreven in projectmanagement en je vindt het extra boeiend om in een complexe werkomgeving te werken. Verder beschik je over:

  • Hbo- werk en denkniveau;
  • Kennis van en ervaring met methoden en technieken van projectmanagement;
  • Globale technische kennis van Active Directory, identity en access management, applicatieconfiguratie, packaging, storage en infrastructuur;
  • Goede communicatieve vaardigheden en beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • De vaardigheid om resultaat- en klantgericht te werken en anderen hiertoe te motiveren dat ook te doen;
  • Een goede dosis humor, positief ingesteld (“can do” mentaliteit), gericht op samenwerking.Reageren Toch opzoek naar iets anders? Bekijk onze andere vacatures.

Contactpersoon

Vragen over de opdracht?
Foto
Steef Stuik
[email protected]

Delen