Technisch Projectleider Storage en Virtualisatie

Voor het AMC VUMC in Amsterdam zoeken wij een Technisch Projectleider Storage en Virtualisatie voor 32-36 uur per week.

Aanvullende informatie over de Dienst ICT van het Amsterdam UMC:

Er is een alliantie en bestuurlijke fusie tussen AMC en VUmc. De organisatorische samenvoeging van de ICT-diensten van AMC en VUmc tot één Dienst ICT voor Amsterdam UMC heeft inmiddels plaats gevonden. De harmonisatie van de ICT-voorzieningen van VUmc en AMC zijn in volle gang. Veel omgevingen en applicaties worden in de komende jaren geharmoniseerd. Waaronder ook de ICT-infrastructuur, infrastructurele- en applicatiediensten.

Er verandert veel binnen de organisatie. Er lopen veel projecten en programma’s naast elkaar. Nog niet zijn op alle onderwerpen de noodzakelijke fundamentele keuzes gemaakt. De zorgafdelingen zijn ondertussen aan het lateraliseren en willen daarbij ondersteund worden met gezamenlijke ICT-voorzieningen. Dat brengt verschillende uitdagingen met zich mee rond resources, prioriteren, het behalen van resultaten en de belangen van andere projecten en programma’s.

Opdrachtomschrijving:

Doelstelling en achtergrond:

Leiden van diverse deelprojecten onder het programma Infrastructuur Voorzieningen Amsterdamdam UMC (IVA). De onderwerpen zijn Storage & Virtualisatie.

Resultaatgebieden:

Het Amsterdam UMC heeft op dit moment verschillende merken en types virtualisatie en storage platformen. Er wordt gewerkt aan een Storage en Virtualisatie roadmap. Deze roadmap moet straks dienen als handvat voor de realisatie van een gestandaardiseerde virtualisatie en storage omgeving op alle locaties van het Amsterdam UMC. De projectleider krijgt de opdracht om (samen met de architecten en leveranciers) deze roadmap verder uit te werken en de projecten die hieruit volgen te leiden.

Eisen en wensen:

  • Bekend met: Hyper Converged Infrastructuren (zoals Dell EMC VXRail en Nutantix), HPE Proliant servers, Netapp storage array's waar onder metrocluster, Netwerk kenmerken (ip, vlans, firewalls, loadbalancing), Storage netwerken (VSAN, Fiber Channel). VMware als hypervisor en de tooling/automation van VMware er omheen.
  • Pré: Microsoft Windows servers, Redhat Linux servers, Microsoft AD, Cisco ACI
  • Technisch kennis. Is in staat om architecten en beheerders te begeleiden in het proces om te komen tot oplossingen voor complexe (technische) vraagstukken. En waar nodig deze te vertalen naar heldere beslisnotities voor de programmamanager of stuurgroep. Je hebt dus goede schriftelijke vaardigheden.
  • Stijlflexibiliteit. Is in staat om afhankelijk van het individu of de groep waar hij/zij mee werkt de meeste efficiënte managementstijl te kiezen. Voor sommige projecten is het nodig om te sturen op kleine stappen om zo iteratief het gewenste resultaat te behalen (taakgericht sturen).
  • Overzicht. Is in staat om overzicht en inzicht te creëren om planmatig het gewenste resultaat te behalen of tijdig bij te sturen en indien nodig te escaleren.
  • Communicatieve vaardigheden. Na de alliantie is de ICT-organisatie nog niet volledig uitgekristalliseerd. Er zijn groepen medewerkers die nog niet ‘vanzelf’ constructief met elkaar samenwerken. Als projectleider vraagt dat wat van jouw verbindende capaciteiten en communicatievaardigheden.
  • Ervaring in complexe organisatie. Ziekenhuizen staan bekend als complexe organisaties. Zeker academische ziekenhuizen. Je moet als projectleider hier goed je weg in weten te vinden
  • Initiatief. De organisatie is nog in ontwikkeling. Dat betekent dat jij vaak het initiatief moet nemen om b.v. informatie te halen.

Aanbieden op deze aanvraag kan tot 21-9 13:00 uur

Vragen stellen over deze aanvraag kan tot 16-9 13:00 uur

Deze vacature is ingetrokken op 15-12-21 om 11:06. Reageren is niet meer mogelijk.
Toch opzoek naar iets anders? Bekijk onze andere vacatures.

Contactpersoon

Vragen over de opdracht?

Delen