Technisch Applicatiebeheerder

Stedin zoekt een technisch applicatiebeheerder OT applicaties. 

Stedin vervult als netbeheerder een vitale rol in het maatschappelijk leven in de Randstad. ICT zorgt ervoor dat Stedin, nu en in de toekomst, beschikt over stabiele technische (ICT-) systemen en efficiënt ingerichte werkprocessen. De afdeling energiedistributie is verantwoordelijk voor de applicaties en hardware in het Operational Technology (OT) domein van Stedin. Deze hoog beschikbare en hoog secure applicaties worden door onze bedrijfsvoerders gebruikt voor de aansturing van onze Elektriciteit en Gasnetten en zorgen ervoor dat deze op afstand geschakeld kunnen worden.

Als technisch applicatiebeheerder configureer en beheer je meerdere applicaties in het OT domein. Naast de SCADA applicaties zijn dit ook applicaties voor transport prognose, meter/distributie-automatisering en het faciliteren van data beschikbaar stellen. Vaststellen van oorzaken van storingen en de juiste oplossing aandragen doe je dagelijks. Ook begeleid je de installatie van nieuwe (complexe) programmatuur en de aansturing van leveranciers (testen en accorderen van technische en functionele wijzigingen). Je helpt collega’s bij het opstellen van functionele wijzigingsverzoeken en impact analyses en ontwerpen maken en beoordelen. En je zorgt dat collega’s de applicaties correct gebruiken. Kortom, genoeg te doen!

Jij bent een technisch applicatiebeheerder met een frisse blik. Je bent een echte teamspeler. Met je analytische vermogen denk je in oplossingen in plaats van problemen. Naast communicatieve en sociale vaardigheden ben je resultaatgericht, een zelfstarter en werk je accuraat. Jij maakt je snel nieuwe dingen eigen. Wat jou verder misschien wel onze nieuwe technisch applicatiebeheerder maakt?

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau en bij voorkeur een IT gerichte opleiding. Affiniteit met elektrotechniek is een pre;

  • Je hebt kennis van Windows / Windows server / Linux / MSSQL server, Netwerk infrastructuur en encryptie is een pré.

  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal en bent in bezit van een rijbewijs B.

  • Je kunt kleine tot middelgrote projecten leiden en externe leveranciers aansturen.

  • Je bent bereid om in de wachtdienst mee te draaien (24/7 on-call diensten, een keer in de 6 weken en dit buiten kantooruren).

Reageren Toch opzoek naar iets anders? Bekijk onze andere vacatures.

Contactpersoon

Vragen over de opdracht?
Foto
Christian Tillemans
[email protected]
06-82058229

Delen