Business Analist IT

Business Analist IT

Je hebt de eerste stappen in jouw carrière al gemaakt maar mist de uitdaging. Van het onderhouden van relaties word jij blij. Bijvoorbeeld: door de verbindende factor te zijn tussen de IT-organisaties en de klantkantoren.

Jouw functie als Business Analist

Om de digitale transformatie verder te ondersteunen zoekt dit gerenommeerd accountantskantoor in West Brabant een Business Analist. Iemand die echt in staat is om de wensen van digitale dienstverlening en ondersteuning in kaart te brengen en te vertalen naar epics en user stories die zowel de business wensen goed vertalen als ook voldoen aan de definition of ready van de scrum/project teams. Naast het betrokken zijn bij deze opstart van projecten en innovaties ben je tevens verantwoordelijk voor het brede projectenportfolio en kan je dus zowel op IT als op het gebied van bedrijfsprocessen de verschillende initiatieven beschrijven, communiceren en vertalen naar een breed IT Projecten portfolio.

De Business Analist IT maakt deel uit van de IT Projectorganisatie. Hierin werk je nauw samen met de IT Architect(en) en Projectmanagers die de verschillende projecten vanuit hun invalshoek ondersteunen.

Jouw profielschets:

• Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding;

• Kennis van accountancy bedrijfsprocessen is een eis;

• Je hebt verstand van IT Processen en ervaring met het werken in een Agile en Prince2 omgeving;

• Je bent analytisch sterk, proactief, communicatief vaardig en resultaatgericht;

• Je beschikt over hoge organisatie sensitiviteit met het vermogen om inhoudelijk op verschillende niveaus te kunnen schakelen;

• Je bent altijd op zoek naar hoe het nóg beter kan. Veranderingen sta je niet in de weg en je maakt anderen enthousiast om mee te gaan in nieuwe ontwikkelingen.

Jouw toekomstige werkplek in Waalwijk:

Onze klant is gevestigd in West Brabant. Het team van zo’n 10 betrokken en deskundige specialisten staat iedere dag de 425 collega’s van de verschillende kantoren dagelijks met raad en daad bij.

De organisatie is onlangs naar Azure gemigreerd en het SSC zal zich de komende periode richten op het optimaliseren en uitbouwen van de dienstverlening waarvan we gebruik (gaan) maken. Hierbij valt te denken aan het optimaliseren van VM’s, Azure inrichting en servers. Doordat we met z’n allen op één vestiging werken zijn de lijnen kort. Plezier in het werk is voor ons belangrijk. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, met ruimte voor persoonlijke groei en goede carrièreperspectieven. Naast hard werken is er ook ruimte voor persoonlijke betrokkenheid en ontspanning. 

Deze vacature is ingetrokken op 18-8-21 om 14:42. Reageren is niet meer mogelijk.
Toch opzoek naar iets anders? Bekijk onze andere vacatures.

Contactpersoon

Vragen over de opdracht?

Delen